Logan MCV facelift va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris

Logan MCV facelift va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris
Dacia va prezenta modelul Logan MCV restilizat la Salonul Auto de la Paris, in octombrie, iar data inceperii comercializarii masinii si pietele pe care aceasta va fi disponibila vor fi anuntate ulterior, a declarat miercuri
Distribuie pe Facebook
Dacia va prezenta modelul Logan MCV restilizat la Salonul Auto de la Paris, in octombrie, iar data inceperii comercializarii masinii si pietele pe care aceasta va fi disponibila vor fi anuntate ulterior, a declarat miercuri agentiei MEDIAFAX directorul general al Automobile Dacia, Francois Fourmont. "Salonul Auto de la Paris este un eveniment important pentru noi si, evident, am pregatit surprize", a declarat Fourmont.

ntrebat daca in cadrul evenimentului auto vor fi prezentate Logan MCV restilizat si un concept care sa prefigureze viitoarea Dacia SUV, Fourmont a confirmat pentru primul model, insa a refuzat sa dea detalii despre SUV. "MCV facelift va fi la stand. La Salon veti vedea daca am mai pregatit vreo surpriza sau nu", a adaugat oficialul Dacia.

El a explicat ca o decizie privind inceperea comercializarii Logan MCV restilizat urmeaza sa fie luata in luna octombrie. Tot atunci Dacia va decide si care vor fi primele piete pe care va fi distribuita varianta imbunatatita a automobilului. Fourmont nu a precizat nici cand ar putea incepe livrarile Logan MCV facelift, mentionand ca decizia va fi luata dupa analizarea reactiei pietei, fara a avansa un termen.

Trei automobile Logan MCV restilizate, cu numere de inmatriculare de probe, au fost fotografiate, miercuri, pe autostrada Bucuresti - Pitesti (A1). Masina are interiorul si partea frontala similare cu ale Logan Sedan restilizat, iar in partea din spate se regasesc mici modificari la nivelul barei de protectie.

Sursa: Mediafax
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Logan MCV facelift va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2008