Masini confiscate pentru curse ilegale: Ferrari F430 si BMW M6

Masini confiscate pentru curse ilegale: Ferrari F430 si BMW M6
Politia i-a confiscat unui posesor de Ferrari 430 Scuderia, masina in valoare de 235.000 de dolari, dupa ce a fost prins intrecandu-se in curse ilegale de strada cu un BMW M6. Propietarul BMW-ului in valoare de 75.000 de dolari a ramas si el fara masina.
Distribuie pe Facebook
Distractia costa scump in Canada. Acest lucru l-au simtit pe pielea lor doi canadieni care au fost surprinsi circuland cu o viteza de 200 km/h intr-o zona in care viteza maxima admisa era de 60 km/h. Pentru ca au fost surprinsi de autoritati, cei doi soferi au ramas fara automobilele lor. Masinile confiscate au intregit substantial bugetul comunitar din localitatea canadiana Mount Seymour.
Mai mult, autoritatile au vandut imediat Ferrariul confiscat, BMW urmand sa fie scos si el la licitatie. Jumatate din suma primita pe Ferrari a fost data unei rude de-a soferului care era coproprietar si nu a fost implicat in incident.

Exemplarul Ferrari 430 Scuderia din anul 2008 este cea mai scumpa masina pe care politia canadiana a capturat-o de la introducerea legii care prevede confiscarea definitiva a masinilor in cazul unor incalcari grave ale legii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2010