Noul Subaru Legacy dezvaluit

Noul Subaru Legacy dezvaluit
Va mai amintiti conceptul Subaru Legacy ce a debutat la Salonul Auto de la Detroit? Daca da, ar trebui sa stiti ca Subaru a dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale cu versiunea de produc
Distribuie pe Facebook
Noul Subaru Legacy dezvaluit

Va mai amintiti conceptul Subaru Legacy ce a debutat la Salonul Auto de la Detroit? Daca da, ar trebui sa stiti ca Subaru a dezvaluit astazi primele detalii si fotografii oficiale cu versiunea de productie a acelui concept.


Noul model va debuta la New York International Auto Show si a crescut in dimensiuni fata de predecesorul sau, masurand acum 4.735 mm in lungime, 1.820 mm in latime, 1.505 mm in inaltime si 2.750 mm in ampatament. Ca motorizari, Subaru Legacy va fi oferit pe piata americana cu trei motoare: 2.5 litri (170 cai putere si 230 Nm), 2.5 litri Turbo (265 cai putere si 350 Nm) si 3.6 litri (256 cai putere si 334 Nm). De asemenea, noul model va beneficia si de sistemul de tractiune integrala S-AWD (Symmetrical AWD) dar si de o noua transmisie Subaru Lineartronic CVT (continuously variable transmission).
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Subaru Legacy dezvaluit
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2009