Primul Mitsubishi EVOLUTION X din Romania resoftat

Mitsubishi Evo X a fost mereu un rival de temut atat pentru supermasini cat si pentru masini din propria categorie precum Subaru Impreza WRX STI. Mitsubishi EVO X a intrat in Top 10 Wolrd Performance Cars. Aceasta categorie este una speciala, nu poti fi
Distribuie pe Facebook
Mitsubishi Evo X a fost mereu un rival de temut atat pentru supermasini cat si pentru masini din propria categorie precum Subaru Impreza WRX STI. Mitsubishi EVO X a intrat in Top 10 Wolrd Performance Cars. Aceasta categorie este una speciala, nu poti fi in acest top decat daca ai multi cai putere, handling excelent si performante de invidiat.

SKN ridica standardele celui mai performant model aflat in gama Mitsubishi: Lancer Evolution X. Japoneza stock are un potential foarte mare de modificari ea venind din fabrica "sugrumata". Clientul a gasit o data cu noul soft o crestere de putere substantiala, un raspuns mai promt la acceleratie si o reducere de consum, ceea ce este un lucru bun pentru ca masina este o masina de "zi cu zi". Nu ne putem pronunta daca suntem in fata celui mai agresiv EVO X de pana acum dar cu siguranta nu va fi usor "sa ii faci fata".

Mai multe detalii despre SKN Romania la adresa http://www.skn-tuning.ro
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009