Robert Visoiu la Hungaroring, etapa a 6-a din seria GP3

Robert Visoiu la Hungaroring, etapa a 6-a din seria GP3
Distribuie pe Facebook

Robert Visoiu va concura in acest week-end, in Ungaria, pe circuitul Hungaroring de langa Budapesta, in etapa cu numarul 6 din seria GP3. Dupa doar trei zile de pauza, Robert Visoiu este pregatit pentru o noua participare intr-un week-end de Formula 1. Traseul maghiar este unul pe care pilotul Jenzer Motorsport a mai concurat anul acesta, in Formula 3 Italiana.

In luna mai, pe aceeasi configuratie a pistei, dar pe o vreme ceva mai rece, Robert a fost al 8-lea in clasamentul cumulat al calificarilor. Cu toate astea, tanarul de 16 ani a terminat prima si cea de a treia cursa pe locul al treilea si este unul dintre cei mai tineri piloti din istorie care au urcat pe podiumul Formulei 3 Italiene. In mansa secunda a sosit pe locul 5.

"Primul lucru la care ma gandesc este sa termin pe podium o cursa de GP3 in Ungaria. Sincer, pot spera la mult mai mult, mai ales ca in Formula 3 Italiana, cu o masina mult mai greu de pilotat, am terminat al treilea. Dar, ca si in Germania, antrenamentele de vineri ne vor da o idee despre nivelul la care suntem si cam unde ar trebui sa mai lucram", a declarat Robert Visoiu.

Pilotul echipei elvetiene Jenzer Motorsport a punctat anul acesta in trei curse si ocupa locul 13 in clasamentul general, cu un total de 22 de puncte.

Prima sesiune de antrenamente se va desfasura vineri dimineata, de la ora 09.30. Calificarile si prima cursa vor fi sambata, de la ora 10.45 respectiv 18.20. Cea de a doua cursa se va alerga duminica dimineata, de la ora 10.25.

Cele doua curse de la Hungaroring, din seria GP3, vor putea fi urmarite in direct, sambata pe Digi Sport 2, iar duminica pe Digi Sport 1.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2012