Romanul care si-a facut Ferrari dintr-o Toyota!

Romanul care si-a facut Ferrari dintr-o Toyota!
Romanii poate nu sunt ei cei mai bogati, dar cu siguranta sunt cei mai inventivi si mai muncitori. Oradeanul Roman Tanca si-a transformat o Toyota MR2 intr-un Ferrari 360. Costul final? Numai 30.000 de Euro, un sfert din costul unui Ferrari adevarat...
Distribuie pe Facebook
Vrei sa ai un bolid scump in curte? Iei o Toyota veche, cumperi o caroserie gata modificata de Ferrari...si gata. Asa a facut si oradeanul Roman Tanca. Totul cu doar 30.000, un sfert din pretul unei masini adevarate. Si-a cumparat o Toyota veche de opt ani, doar ca acum are in garaj un Ferrari.

Oradeanul Roman Tanca a reusit sa impresioneze pe toata lumea din orasul sau, dupa ce, intr-o zi nu a mai iesit la plimbare cu Toyota ci cu un Ferrari rosu ca focul. Numai ca Ferrari-ul sau este doar "aceeasi Marie, cu alta palarie". Timp de cateva luni, oradeanul si-a transformat vechea masina intr-un Ferrari.

A comandat piesele necesare in America, iar toate l-au costat 25.000 de euro.

"Am considerat proiectul drept o provocare, fiind pasionat de masini. Mi-am cumparat Toyota, apoi mi-am comandat kitul din America. Restul a fost facut tot cu mana mea si cu ajutorul unor mecanici. Ne-am apucat in aprilie 2009, iar in noiembrie a fost gata. Diferentele sunt aproape insesizabile. Atrage privirile la fel ca un Ferrari adevarat", ne-a spus Roman Tanca.

Acum oradeanul si-a scos masina la vanzare. Avand in vedere ca s-a plimbat cu ea cateva luni bune a mai scazut si din pret: 26.500 de euro.

Sursa: click.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2010