SEAT Ibiza Black Limited Edition

SEAT Ibiza Black Limited Edition
Constructorul spaniol SEAT a lansat pe piata din Marea Britanie o noua editie speciala ce are la baza modelul Ibiza 5dr 1.4 Sport. Noua editie va fi produsa in doar 150 de exemplare si va fi propulsata de un motor de 1.4 litri ce dezvolta 85 de cai puter
Distribuie pe Facebook
Constructorul spaniol SEAT a lansat pe piata din Marea Britanie o noua editie speciala ce are la baza modelul Ibiza 5dr 1.4 Sport. Noua editie va fi produsa in doar 150 de exemplare si va fi propulsata de un motor de 1.4 litri ce dezvolta 85 de cai putere.

Pe langa culoarea Black Magic, noua Ibiza Black va mai beneficia la exterior si de spoilere redesenate, praguri laterale, eleron, jante pe 17 inci si geamuri fumurii. Desi modelul arata sportiv, lucrurile nu stau chiar asa: acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 12.2 secunde iar viteza maxima este de 184 km/h. Insa sa lasam deoparte acest aspect si sa trecem la dotari, acolo unde acest model exceleaza. Aerul conditionat, scaunele sport, geamurile electrice, sistemul audio cu 6 difuzoare, volanul imbracat in piele si computerul de bord sunt doar cateva dintre dotarile standard ale acestei editii limitate, ce are un pret de 12.345 lire sterline.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009