Valentin Porcisteanu, favorit laTimisoara

Valentin Porcisteanu, favorit laTimisoara
Distribuie pe Facebook

Dupa o prima etapa foarte buna pentru echipajul campion en-titre 2011, Valentin Porcisteanu si Dan Dobre se vor deplasa in acest sfarsit de saptamana la Timisoara pentru cea de-a doua mansa a Campionatului National de Raliuri.

Reveninrea la "Timis Rally" dupa doi ani in care pilotii angrenati in Campionatul National de Raliuri au lipsit din Banie are loc intr-un moment foarte prielnic pentru echipajul BCR Leasing Rally Team, care a castigat prima etapa a sezonului, "Tess Rally" Brasov.

"Ne bucuram mult sa revenim la Timisoara! Este un oras superb, cu multa istorie si cu multi spectatori foarte pasionati de sportul cu motor! Ne-au lipsit probele speciale de aici",a declarat Valentin Porcisteanu, care vine la Timisoara din postura de lider al clasamentului general.

Referitor la acomodarea cu noul bolid, un Mitsubishi Lancer Evo X prepart de Colina Motorsport, pilotul echipajului cu numarul 1 a declarat: "Suntem intr-un moment foarte prielnic. Ne-am inteles foarte bine cu masina inca de la inceput, iar dupa testele pe care le-am facut suntem si mai multumiti de comportamentul materialului de concurs".

Valentin Porcisteanu a redescoperit "specialele" din jurul Timisoarei in urma trecerilor de recunoastere desfasurate in aceasta saptamana. "Traseul este unul foarte frumos si ni se potriveste. Zonele de viteza alterneaza cu portiuni tehnice, iar calitatea asfaltului se schimba foarte des. Va fi o cursa disputata, pe care spectatorii o vor gusta cu siguranta. Ca intotdeauna, mergem la victorie!" a declarat pilotul BCR Leasing Rally Team.

Distribuie pe Facebook
mai multe