Asigurarile Casco pentru masinile vechi, mai atragatoare

Asigurarile Casco pentru masinile vechi, mai atragatoare
Desi vanzarile sunt in declin pe piata automobilelor noi din Romania, asiguratorii Casco incearca sa-si diversifice produsele din portofoliu astfel incat sa ofere preturi atractive pentru soferii care detin masini vechi.
Distribuie pe Facebook

Deja, 2 companii importante la nivel national au emis noi polite cu 20%-30% mai ieftine decat asigurarile standard, in schimbul unor conditii specifice precum o vechime a autoturismului mai mare de 3-4 ani si de maximum 10 ani.

"Sunt mai multi factori pe care ii luam in calcul, de la vechimea masinii si caracteristicile ei tehnice pana la istoricul daunelor inregistrate de proprietar, insa pretul unei asemenea polite este cu siguranta mai redus decat la produsele clasice", a declarat un agent al unei companii importante de asigurari din Romania pentru revista Capital.

In plus, pentru a reduce costurile, asiguratorii le propun soferilor sa isi rezolve eventualele daune cu piese construite sub licenta:


"Practic, piesele sunt originale, sunt noi, insa nu mai trec pe la importatorul autorizat din Romania pentru a fi marcate. Nu scrie pe ele Citroen, de exemplu, sau Peugeot, ci sunt construite in diferite tari, sub licenta producatorului si importate direct, evitand astfel costurile suplimentare impuse de importatorul autorizat", explica un alt agent din domeniu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Asigurari auto DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2011