Suzuki King Quad 750i Rockstar Edition

Suzuki King Quad 750i Rockstar Edition
Suzuki King Quad 750i Rockstar Edition este cu siguranta o aparitie mai putin obisnuita pentru cei mai multi dintre noi. Eram obisnuiti cu acele culori clasice pentru atv-urile Suzuki: negru, rosu sau verde, dar Suzuki Rockstar vine "imbracat" in galben.
Distribuie pe Facebook

Suzuki King Quad 750i Rockstar Edition este cu siguranta o aparitie mai putin obisnuita pentru cei mai multi dintre noi. Eram obisnuiti cu acele culori clasice pentru atv-urile Suzuki: negru, rosu sau verde, dar Suzuki Rockstar vine ‘’imbracat’’ in galben. Alaturi de culoarea nonconformista, actibildurile cu o grafica deosebita inspira putere si foarte multa energie. King Quad 750i este cel mai puternic atv fabricat de Suzuki, dispunand de 49 cp.


Dupa cum stiti, el este urmasul lui Suzuki King Quad 700i, acestuia crescandu-i cilindreea de la 700cc la 750cc pentru un plus de putere si adrenalina. Caii putere castigati se simt din plin in momentul accelerarilor puternice, iar pentru asta trebuie sa va tineti bine in sa, evitand astfel surprizele neplacute de genul salturilor rapide peste cap cu aterizare in spatele atv-ului.

Suzuki King Quad 750i Rockstar Edition garanteaza ca prezenta dumneavoastra nu va trece neobservata. Modelul este unul care se preteaza la folosirea atat on-road, cat si off-road. Drumetiile sunt scutite de probleme datorita fiabilitatii mari a acestui model si timpul petrecut in natura acest model va da nastere unor amintiri dintre cele mai placute.

Bineinteles ca anumite persoane vor dori sa schimbe jantele si cauciucurile pentru a face loc unora mai spectaculoase, altele vor monta diferite accesorii, altele vor aduce imbunatatiri pentru competitii extreme, dar toate vor fi multumite pentru ca modelele de atv King Quad se vor dovedi o investitie buna in perioada de criza.

Acest model Suzuki King Quad LTA 750 XK9 Rockstar Edition este disponibil la ATVROM (www.atvrom.ro) in varianta neinmatriculabila la 5966 euro si in varianta inmatriculabila la 6806 euro. Preturile nu includ T.V.A.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: ATV DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2009