Alex Filip face show pe Santa, la Sibiu Santa Rally Show 2012

Alex Filip face show pe Santa, la Sibiu Santa Rally Show 2012
Alex.Filip a castigat, alaturi de vedeta Antenei 1, Crina Abrudan, competitia masinilor din clasele 5 si 6 la Sibiu Santa Rally Show 2012
Distribuie pe Facebook

Asa cum o cere traditia ultimilor ani, stagiunea interna de raliuri s-a incheiat si in 2012 cu Rally Show-ul disputat la Sibiu. De data aceasta gazda nu a fost terenul de rally cross din Sibiu, pe care este programata si super speciala din Raliul Sibiului, ci o locatie noua, care face parte tot din programul etapei inclusa anul acesta si in Intercontinental Rally Challenge. Este vorba de proba speciala Santa, fiind folositi ultimii doi kilometri ai probei de noapte din programul amintitei runde din IRC.

La startul Santa Sibiu Rally Show s-a aflat, alaturi de alte nume mari ale intrecerii interne, si Alex.Filip, noul campion national in competitia masinilor cu doua roti motrice. "Am participat la Sibiu Santa Rally Show 2012 pentru ca este genul de competitie la care poti avea copiloti din randul vedetelor, fanilor sau al prietenilor, fiind un prilej foarte bun de a forma noi 'ambasadori' ai echipajului nostru. La acest show, pentru mine, prioritatea a fost spectacolul, insa, ca orice sportiv, in prezenta cronometrului imediat a aparut dorinta de a lupta pentru victorie", a spus Alex.Filip.

Alaturi de Crina Abrudan, vedeta Antenei 1, Alex.Filip a izbutit sa castige Santa Sibiu Raliu Show in competitia masinilor din clasa 5+6, urmat de Vlad Cosma si Sebi Barbu, podiumul fiind identic cu cel al clasamentului general al CNR in competitia masinilor cu doua roti motrice. "Din punct de vedere al conceptului, noul format al competitiei nu poate fi comparat cu varianta clasica desfasurata pe circuitul de macadam din centrul orasului, insa tinand cont de impractibilitatea acestuia, proba Santa mi s-a parut o optiune fericita. Am petrecut o zi in natura, iar fanii au putut vedea masinile fara a fi incomodati de praf si intr-un cadru natural fantastic. Ma bucur ca am vazut foarte multi copii alaturi de parintii lor si sper ca voi avea placerea sa-i revad in anii care vin pe probele speciale. Printre ei s-a numarat si fiul meu Tudor, care a avut ocazia sa faca primii sai kilometri in masina de curse", a incheiat Alex.Filip.

Proaspatul castigator al titlului national in competitia masinilor cu dou roti motrice nu a intrat inca in pauza competitionala. Duminica 28 octombrie el va participa la ultima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, care va avea loc la Sinaia, pe traseul ce leaga Cazinoul de restaurantul Taverna Sarbului.

Alex Filip si Bogdan Iancu sunt sustinuti in 2012 de Orange, BCR Leasing, Renault, Michelin, HD Video, Mobil 1 prin Star Lubricants, Computerland, Hotel Hilton Sibiu, Colina Motorsport, Sun Plaza, si, in calitate de partener media, de GSP TV.

Distribuie pe Facebook
mai multe