Alex Filip si Bogdan Iancu - fara puncte in ultima etapa din tur

Alex Filip si Bogdan Iancu - fara puncte in ultima etapa din tur
Nu orice lucru incepe bine se termina la fel. Alex Filip, Bogdan Iancu si "Dinamobilul" au plecat de la Cluj fara niciun punct, dar sunt pregatiti sa recupereze punctele pierdute in retur, pe macadam.
Distribuie pe Facebook
- Primul abandon dupa zece clasari consecutive in puncte
- "Dinamobilul" invitat special la TVR in "Studio Formula 1"

- Urmatoarea provocare: Raliul Sibiului 15 - 18 iulie 2010

Raliul Clujului, ultima etapa pe asfalt din acest sezon, a inceput vineri, 25 iunie, cu super speciala de la Polus Center. "Suntem pe locul doi la grupa A. Am inceput raliul bine si sunt sigur ca putem termina pe podium si aici. Am facut spectacol pe super speciala si sper ca maine sa ploua", a spus Alex Filip, dupa prima zi din Raliul Clujului.

Sambata, in ziua a doua a raliului, conditiile pareau ideale pentru ca Alex Filip si Bogdan Iancu sa-si atinga obiectivul. Din pacate, inca de pe prima speciala a zilei au aparut problemele la transmisia masinii. "Nu am putut merge in acelasi ritm ca in prima zi, iar imediat dupa startul pe speciala a patra am fost nevoit sa abandonez din cauza problemelor de transmisie care s-au agravat", a explicat Alex Filip. "A fost o cursa in care am avut asteptari mari, dar in care nu am castigat niciun punct. Acum ne concentram pentru urmatoarele patru etape de macadam si sper ca la Raliul Sibiului sa recuperam din punctele pierdute aici la Cluj."

Pana la Raliul Sibiului, prima etapa pe macadam din sezonul 2010, "Dinamobilul" va avea un program incarcat. Imediat dupa etapa de la Cluj a facut o oprire in studiourile TVR unde a fost "invitat special" la emisiunea Studio Formula 1, iar apoi va intra in programul de pregatire pentru returul pe macadam din Campionatul National de Raliuri. "Nu numai ca masina va fi pregatita special pentru ultimele patru curse din din 2010, dar va participa si la numeroase actiuni de promovare ale sponsorilor nostri. Sunt inca patru curse in acest sezon si sunt sigur ca la finalul anului vom termina pe podium in clasamentul general al grupei A", a mai spus Alex Filip.

Clasament general grupa A - PILOTI dupa Raliul Clujului (etapa a 4-a din 8)*

1. Edwin Keleti 100 p, 2. Danny 63 p, 3. Vlad Cosma 55 p, 4. Alex Filip 45 p, 5. Rares Tomita 34 p, 6. Alexandru Mitroi 15 p, 7. Mihai Lacatus 14 p, 8. Szabo Csongor 12 p, 9. Jerome France 12 p, 10. Nistor Duval 10 p, 11. Octavian Ciovica 8 p, 11. Andrei Cascaval 2 p, Cristian Toader 1p.

In 2010, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu este sustinut de: Orange Romania, Michelin Romania, Computerland, Baumax Romania, Radcom, Citroen Romania, FC Dinamo Bucuresti, Converse, Colina Motors si sustine Fundatia Hospice "Casa Sperantei" Brasov.

*Sub rezerva omologarii rezultatelor de catre FRAS.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2010