Alex Filip si Bogdan Iancu - Ultimul Raliu pe asfalt

Alex Filip si Bogdan Iancu - Ultimul Raliu pe asfalt
Alex Filip, Bogdan Iancu si "Dinamobilul" sunt pregatiti pentru Raliul Clujului, ultima etapa din "turul" Campionatului National de Raliuri. Incepand cu aceasta etapa, bauMax s-a alaturat partenerilor oficiali ai echipajului 79.
Distribuie pe Facebook
Ultimul raliu pe asfalt
- bauMax, partener oficial in 2010 al echipajului 79
- "Dinamobilul" va lua startul la ultima etapa pe asfalt din 2010
- Campania *Race and Help* continua pe sms la 890

In 2009, Alex Filip si Bogdan Iancu au obtinut o victorie senzationala in Raliul Clujului la o diferenta mai mica de o secunda fata de echipajul clasat pe locul secund. "A fost o victorie frumoasa pe care am obtinut-o in ultima proba speciala a raliului. Din pacate, anul acesta, sansele noastre sa reeditam succesul din 2009 sunt destul de mici, tinand cont ca am ramas in urma din punctul de vedere al masinii de curse, dar vom face totul ca sa plecam de la Cluj cu maximum de puncte posibil", a spus Alex Filip, inaintea recunoasterilor pentru Raliul Clujului.

Incepand cu ultima etapa pe asfalt din Campionatul National de Raliuri, echipajul 79 va fi sustinut si de bauMax, una dintre companiile de succes in domeniul bricolajului din Europa Centrala si de Est. In Romania, bauMax detine 11 magazine in orasele Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj, Craiova, Suceava, Bacau, Iasi, Ploiesti, Bucuresti si Pitesti. "Sunt foarte incantat ca am reusit sa atragem alaturi de noi inca un partener important. Acest lucru ne va ajuta foarte mult in atingerea obiectivului nostru de a lua startul in retur, adica etapele pe macadam, cu o masina complet noua. In plus, bauMax are magazine in aproape toate orasele unde se organizeaza etape din Campionatul National de Raliuri si cu siguranta vom face multe actiuni cu ocazia fiecarui raliu*, a spus Alex Filip, cel mai bine clasat pilot din Citroen Racing Trophy Romania.

*Compania bauMax Romania se bucura de colaborarea cu cei doi componenti ai echipajului 79, Alex Filip si Bogdan Iancu, si spera ca, pe parcursul etapelor ce urmeaza sa se desfasoare pana la finalul Campionatului National deRaliuri, clientii retelei de magazine bauMax din intreaga tara sa ii sustina cu ardoare pe cei doi sportivi. Compania isi doreste sa fie prezenta in viata comunitatilor din orasele in care este prezenta si, in acest sens, o astfel de colaborare credem ca poate fi, pe termen lung, una de tipul << win-win >> atat pentru noi, cat si pentru echipaj", a spus Lucia Ungureanu, director de marketing la bauMax Romania.

Raliul Clujului, etapa a 4-a din Campionatul National de Raliuri, se va desfasura vineri si sambata, 25 - 26 iunie, pe specialele de asfalt din jurul orasului Cluj Napoca. In prima zi este programat startul festiv, incepand cu ora 20:00, si super speciala din parcarea Polus Center, iar sambata, in ziua a doua, restul de sapte probe speciale. Lungimea totala a celor 8 probe speciale este de 108 kilometri. "Ne plac foarte mult probele speciale din Raliul Clujului, mai ales Rasca si Tarnita. Tinand cont ca toti adversarii nostri, cu care ne luptam pentru un loc pe podium la grupa A, evolueaza pe teren propriu, sper foarte mult sa ploua pentru ca astfel vom avea o sansa mult mai mare sa ne atingem obiectivul", a spus si Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.

Campania "Race and Help", prin care echipajul 79 strange fonduri pentru Fundatia Hospice "Casa Sperantei" Brasov, va continua si la Raliul Clujului. In total, in contul "Race an Help" s-au strans, dupa primele trei etape din CNR, 1.471,5 Euro. "890 numarul afisat pe masina noastra de curse nu este noul nostru numar de concurs ci este un numar scurt, la care, printr-un simplu sms, se doneaza 2 Euro in contul Fundatiei Hospice. Sper ca toti cei implicati in CNR si spectatorii de pe margine sa trimita un sms la acest numar", a mai adaugat Alex Filip, care va comenta evolutia sa din Raliul Clujului, in direct, pe blogul personal la adresa: http://www.alexandrufilip.ro/blog.

Clasament general grupa A * PILOTI dupa Raliul Targu Mures (etapa a 3-a din 8)*


1. Edwin Keleti 75 p, 2. Danny 48 p, 3. Alex Filip 45 p, 4. Vlad Cosma 37 p, 5. Rares Tomita 24 p, 6. Alexandru Mitroi 15 p, 7. Szabo Csongor 12 p, 8. Nistor Duval 10 p, 9. Octavian Ciovica 8 p, 10. Mihai Lacatus 6 p, 11. Andrei Cascaval 2 p, Cristian Toader 1p.


In 2010, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu este sustinut de: Orange Romania, Michelin Romania, Computerland, Baumax Romania, Radcom, Citroen Romania, FC Dinamo Bucuresti, Converse, Colina Motors si sustine Fundatia Hospice *Casa Sperantei* Brasov.


*Sub rezerva omologarii rezultatelor de catre FRAS.


Credit foto: Balazs Attila

Distribuie pe Facebook
mai multe