Alex MIREA si Dragos DESPINOIU, primii campioni ai Cupei Suzuki!

Alex MIREA si Dragos DESPINOIU, primii campioni ai Cupei Suzuki!
  • Alex Mirea a participat la Raliul Iasului alaturi de Ovidiu Zaberca
  • Cei doi au reusit victoria atat la clasa 9, cat si in cadrul Cupei Suzuki
  • Alex MIREA si Dragos sunt primii campioni ai Cupei Suzuki
Distribuie pe Facebook

Dupa patru etape si tot atatea victorii, Alex MIREA si Dragos DESPINOIU si-au dus la bun sfarsit obiectivul de anul acesta, cei doi reusind sa devina primii campioni ai Cupei Suzuki. De asemenea, datorita rezultatelor excelente inregistrate la etapele la care a luat parte, echipajul si-a asigurat si pozitia a treia in clasamentul general al clasei 9!

Desfasurata la Iasi, penultima etapa a Campionatului National de Raliuri a reprezentat o noua provocare pentru Alex Mirea. Pilotul bucurestean l-a avut de aceasta data in dreapta sa pe Ovidiu ZABERCA, pilot de top in Campionatul National de Viteza in Coasta. Reusind cel mai bun timp pe 8 dintre cele 11 probe speciale ale raliului, Alex MIREA a obtinut victoria atat la clasa 9, cat si in cadrul Cupei Suzuki. Drept urmare, echipajul format din Alex MIREA si Dragos DESPINOIU si-a adjudecat prima editie a Cupei Suzuki.

“Sunt extrem de fericit. Vreau sa dedic aceasta victorie precum si titlul de campion al Cupei Suzuki prietenului copilotului meu Dragos DESPINOIU care nu a putut veni alaturi de mine la Iasi deoarece trece prin momente delicate. Ii multumesc lui Ovidiu ZABERCA care desi se lupta pentru titlul de campion absolut in Campionatul de Viteza in Coasta si-a facut timp, a avut suficient de multa incredere in mine si a acceptat propunerea de a-mi fi alaturi in calitate de copilot la Iasi, desi nu avea o experienta prea mare. Multumesc totodata fanilor fara de care victoriile nu sunt atat de frumoase si nu in ultimul rand partenerilor care au crezut in mine si m-au sprijinit anul acesta!” a declarat Alex Mirea imediat dupa finalul Raliului Iasiului.

Chiar daca victoria de Iasi pare una facila la prima vedere, au existat momente delicate care au facut diferenta dintre o victorie si un abandon. “Atmosfera in general in masina a fost una buna si Ovidiu s-a descurcat foarte bine, chiar daca pe alocuri ne-am pierdut putin din concentrare. Am fost feriti de probleme tehnice, cei de la Wise Motorsport pregatind-o exemplar pe ZuZa. A existat un moment cheie in Raliul Iasiului, care putea pune punct evolutiei noastre si acesta s-a petrecut exact pe ultimul viraj al raliului, cand am lovit o movila de pamant. Am avut noroc si rezultatul este maximul pe care il puteam obtine. Titlul la Cupa Suzuki si locul 3 al clasei 9 deja asigurat nu ar fi fost posibil fara sprijinul celor de la Sgmarket.ro, carora le datorez aceste reusite.” concluziona pilotul bucurestean la finalul competitiei.

Alex MIREA si Dragos DESPINOIU vor fi prezenti si la ultimul raliu al sezonului din Campionatul National de Raliuri, care va avea loc in perioada 25-26 octombrie la Harghita, etapa avand un coeficient de 0.8.

Prezenta echipajului format din Alex MIREA si Dragos DESPINOIU in Campionatul National de Raliuri 2013 se datoreaza partenerilor sgmarket.ro, deltaglass.ro, superformance.ro, vbcs.ro, casa-fiscala.ro, RCAperoti.ro, dar si catorva prieteni.

Credit foto: Sorin Pop - RallyZoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2013