Alex MIREA si Ovidiu ZABERCA fac echipa la Raliul Iasului

Alex MIREA si Ovidiu ZABERCA fac echipa la Raliul Iasului
  • Alex MIREA a obtinut la Rasnov o noua victorie la clasa H1
  • Pilotul bucurestean si-a marit astfel avansul la 9 puncte
  • Alex MIREA si Ovidiu ZABERCA vor face echipa la Raliul Iasului
Distribuie pe Facebook

Dupa ce si-a consolidat locul 1 la clasa printr-o noua victorie obtinuta weekendul trecut la Trofeul Rasnov, Alex MIREA se pregateste pentru Raliul Iasului - intrecere la care va evolua alaturi de un nou copilot, si anume Ovidiu ZABERCA.

In weekendul ce tocmai s-a incheiat, pe drumul ce leaga Rasnovul de Poiana Brasov, s-a desfasurat cea de-a saptea etapa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta. Alex MIREA a reusit o noua evolutie de exceptie, pilotul bucurestean marindu-si avansul la 9 puncte in clasamentul general al clasei H1 prin victoria obtinuta la finalul competitiei.

„Desi la Rasnov am fost putin mai relaxat dupa rezultatele bune obtinute la etapele anterioare, presiune tot a existat pentru ca orice greseala poate ruina munca mea si a partenerilor. Mi-am indeplinit 110% obiectivele si am reusit sa iau si punctele acordate pentru cel mai bun rezultat in antrenamente. Chiar daca nu a plouat asa cum imi doream, am avut parte de emotii suplimentare in mansele de concurs dupa ce masina a glisat pe uleiul scurs de la alt concurent. Sunt foarte fericit pentru victoria obtinuta dar mai ales de timpul inregistrat. Urmeaza ultima etapa, cea de la Alba Iulia, si sper ca la finalul acesteia sa devin campion!” a spus Alex MIREA la finalul Trofeului Rasnov.

Rezultatul foarte bun din clasamentul OPEN al intrecerii, locul 15 din 84 de piloti inscrisi, a iscat insa cateva polemici cu privire la performantele Hondei Civic cu care Alex MIREA concureaza in acest an.

„De cateva etape ajung in mod indirect la mine niste afirmatii neadevarate despre masina pe care concurez, conform carora aceasta ar avea un motor mai mare sau o greutate de sub 650 kg. Nu este prima masina si nici prima oara cand mi se intampla asta si daca in mod normal nu as fi reactionat fata de acest lucru, de data asta o fac pentru ca astfel de discutii pot pune in umbra eforturile mele si ale partenerilor mei de a termina pe primul loc. Astfel, pentru a elimina orice dubiu cu privire la masina, ii invit prieteneste si fara sa se simta jigniti, pe toti cei care au indoieli sa inspecteze masina inainte de start, fara sa achite vreo taxa de contestatie.” a mai adaugat pilotul bucurestean.

La sfarsitul acestei saptamani, Alex Mirea va lua startul la Raliul Iasului, pe un Suzuki Swift Sport, avandu-l copilot pe Ovidiu Zaberca. „Am mai luat startul de doua ori ca si copilot la etape de raliu in Romania insa de data aceasta Alex este angrenat in lupta pentru locul 1 la Cupa Suzuki si sper sa-l pot ajuta la indeplinirea obiectivelor sale. Chiar daca masina mea de la Coasta are volanul pe dreapta, la raliu nu ma simt foarte confortabil in aceasta pozitie insa am fost de acord sa-l ajut pe Alex pentru ca este un pilot foarte bun si ma simt ok atunci cand el piloteaza.” a spus Ovidiu Zaberca inainte de plecarea spre Raliul Iasului.

Prezenta echipajului format din Alex MIREA si Ovidiu ZABERCA in Campionatul National de Raliuri este posibila in 2013 datorita partenerilor www.sgmarket.ro, www.deltaglass.ro, www.superformance.ro, www.vbcs.ro, www.casa-fiscala.ro, www.RCAperoti.ro dar si a catorva prieteni.

Distribuie pe Facebook
mai multe