BCR Leasing Rally Team, onorata de participarea la primul sau raliu in IRC

BCR Leasing Rally Team, onorata de participarea la primul sau raliu in IRC
Distribuie pe Facebook
Raliul Sibiului este cea mai importanta etapa a sezonului competitional 2012, constituind cea de-a opta etapa a Intercontinental Rally Challenge, etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri, precum si etapa eveniment din FIA European Rally Cup. Pentru BCR Leasing Rally Team este etapa la care obiectivele principale sunt consolidarea pozitiei de lider in clasamentul echipelor si recapatarea primei pozitii in clasamentul general de catre Vali Porcisteanu, aflat in acest moment la distanta de numai un punct de primul loc.
Dupa etapa disputata la Cluj, BCR Leasing Rally Team conduce in clasamentul echipelor, la distanta de 37 puncte fata de urmatoarea clasata. Valentin Porcisteanu, desi a pierdut prima pozitie la general, se afla la numai un punct de locul intai al clasamentului. Edwin Keleti ocupa locul al treilea al clasei 3 dupa patru etape, ca si Bogdan Nastase la clasa 9, iar Alex Filip este liderul detasat al clasei 5. Din aceste pozitii, cu obiective bine determinate si cu o mare dorinta de spectacol pe probele speciale, abordeaza membrii BCR Leasing Rally Team etapa de la Sibiu.
"In weekendul ce urmeaza ne asteapta cel mai important eveniment automobilistic al anului in Romania si ne bucuram ca luam parte la aceasta cursa alaturi de nume importante din automobilismul international. Obiectivul principal este sa trecem cu bine linia de sosire dupa parcurgerea celor 200 km de proba speciala, care vor solicita extrem de mult masinile de concurs, dar si membrii echipajelor, prin configuratia probelor, dar si din cauza temperaturilor ridicate. Este foarte greu sa faci un pronostic corect la un astfel de raliu. Cel mai bun exemplu ar fi anul 2011, cand pe ultima proba speciala clasamentul final a fost complet bulversat. Tot la capitolul obiective, ne dorim sa ne recapatam pozitia de lideri ai clasamentului general al CNR dupa cinci etape. Asadar, ne vedem la Sibiu, unde cu siguranta spectacolul va fi garantat. Un raliu in care putem spune ca se accelereaza mai mult cu decat cu piciorul!" - Valentin Porcisteanu.
Edwin Keleti - "Am o emotie pozitiva inainte de Raliul Sibiului. Anul acesta organizatorul a reusit marele salt si a ajuns cu competitia in Intercontinental Rally Challenge! Pe langa dificultatea dublata a traseului, datorita numarului dublu de kilometri, este o onoare pentru noi sa concuram intr-o companie atat de selecta! Pentru mine este a treia participare in competitii internationale, dupa cele doua prezente in WRC, si de abia astept startul! Va fi foarte greu, extrem de cald, insa masina este pregatita perfect de echipa tehnica Colina Motors, iar pneurile Pirelli sunt sigur ca vor fi la inaltime! Asteptam sustinatorii echipei BCR Leasing Rally Team pe probe!"
Alex Filip - "Suntem foarte bine pregatiti, din toate punctele de vedere, pentru etapa sibiana. Participarea intr-o competitie internationala este visul oricarui pilot, iar acum voi putea profita de aceasta oportunitate. Faptul ca masina noastra de concurs se afla pe vizualul de promovare a evenimentului ne obliga la spectacol, cu atat mai mult cu cat se anunta o etapa cu ."
"Multumita organizatorilor, care au facut posibila includerea Raliului Sibiului in calendarul IRC, ne asteapta o evolutie in fata a mii de specatatori, pe 200 km de macadam dur si competitiv. Este un raliu foarte greu, care va necesita toate resursele pentru a fi terminat cu bine. Urmarim sa fructificam pregatirea si experienta echipei si speram ca evolutia membrilor BCR Leasing Rally Team sa incante publicul prezent pe probele speciale." - Alexandru Pitigoi, Director General Colina Motors. "Sunt convins ca Raliul Sibiului va fi un spectacol memorabil pentru cei care apreciaza energia, sportivitatea si virtuozitatea unei astfel de competitii. Toti clientii si partenerii BCR Leasing din zona Sibiu au fost invitati sa sustina echipa la cel mai asteptat eveniment automobilistic al anului. Speram ca evolutia BCR Leasing Rally Team in concurs sa confirme deopotriva eforturile si dedicatia pilotilor, precum si asteptarile noastre, cei mai fideli suporteri ai sai." a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.
Raliul Sibiului se va desfasura in perioada 19-21 iulie 2012, pe o suprafata mixta de rulare. Cu o lungime totala de 557,90 km, competitia va fi disputata pe 12 probe speciale, cu o lungime de 200,20 km.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2012