CNR 2011: Un podium muncit pentru Sebastian Barbu si Raluca Magdas

CNR 2011: Un podium muncit pentru Sebastian Barbu si Raluca Magdas
Etapa a saptea a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, Raliul Tara Barsei Dunlop-Klar Professional, desfasurata weekend-ul trecut la Bucuresti si Brasov, a adus pentru echipajul 29, Sebastian Barbu/Raluca Magdas, un nou podium atat la Cupa Dacia, cat si la Clasa 9.
Distribuie pe Facebook

Raliul a inceput pentru Sebi si Raluca cu un loc secund pe superspeciala din parcarea Baneasa Shopping City, cei doi pornind a doua zi pe probele de macadam din triunghiul forestier Sacele-Predeal-Azuga cu gandul la victorie. Doua pene de cauciuc pe PS 3 si 5 i-a costat mult timp insa, scotandu-i din lupta pentru prima pozitie si retrogradandu-i pe pozitia a patra. Dupa o ultima proba in care au reusit sa mearga la adevaratul lor nivel, cei doi au urcat pe ultima treapta a podiumului Cupei Dacia si al Clasei 9.

"Stiam de la inceput ca va fi un raliu greu, insa nici chiar asa. A fost din nou unul dintre acele raliuri unde noi, atat fizic cat si psihic, am luptat la maxim, iar materialul de concurs a fost pus la o grea incercare. Proba scurta ne-a dat cel mai mult de lucru, am reusit sa distrugem la primele doua treceri cate o roata pe partea dreapta a masinii, fapt ce practic ne-a scos din lupta pentru primul loc. La acest raliu am mers doar ultima proba la nivelul nostru, pana atunci nereusind sa ne intram in ritm. Vacanta avuta nu ne-a prins chiar asa de bine...ne-am relaxat prea mult! Pentru ultimele doua etape nu ne mai ramane decat sa atacam, de pierdut nu mai avem nimic." a declarat Sebi la finalul raliului.

Cu doua etape ramase pana la finalul campionatului, echipajul Barbu/Magdas se afla pe prima pozitie a Trofeului Klar Macadam cu un avans de 5 puncte, pe pozitia a treia in clasamentul general al Cupei Dacia, la doar jumatate de punct in spatele pozitiei secunde, si pe a patra pozitie a Clasei 9, la 7 puncte de podium.

Echipajul 29, Sebastian Barbu/Raluca Magdas, doreste sa multumeasca pentru sprijin partenerilor Sibiu FunPark, Schuster Ecologic, Vision Leasing, EMI Romania, Mach 1 SporTech, RallyMax.ro si Media-Board.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2011