CNR Dunlop 2011: Raliul Tara Barsei, pe ultima suta de metri

CNR Dunlop 2011: Raliul Tara Barsei, pe ultima suta de metri
"Totul este pregatit pentru spectacol" Munca Federatiei pentru dezvoltarea automobilismului Cinci ani alaturi de Dunlop Klar Professional se implica tot mai mult in automobilism Lukoil, un nou partener
Distribuie pe Facebook
Editia 2011 a Raliului "Tara Barsei" Dunlop Klar Professional, a sasea etapa din cadrul Campionatului National al Romaniei, competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a fost lansata cu o conferinta de presa ce e avut loc la Cafeneaua "Bourbon", din incinta Baneasa Shopping City. In fata ziaristilor au fost prezenti partenerii competitiei, organizatorul, precum si presedintele Federatiei de Automobilism Sportiv.
"Totul este pregatit pentru spectacol"
Pentru al doilea an consecutiv, caravana automobilistica ajunge la Bucuresti, Raliul "Tara Barsei" Dunlop-Klar Professional fiind inaugurat cu "Baneasa Rally Show", care va avea loc la Baneasa Shopping City. "Ne bucuam ca am reusit, cu ajutorul partenerilor nostri, sa aducem, din nou, automobilismul In Capitala. De fapt, <> s-a nascut dintr-un Raliu al Bucurestiului care nu a mai putut fi organizat si, pana la urma, este fireasca o astfel de revenire, mai ales ca in jurul Capitalei nu se gasesc drumuri pe care s-ar putea organiza un raliu. Ma bucur ca, sin in acest an, avem parteneri de nadejde . Astfel, Dunlop este de un cincinl alaturi de <>, iar noutatea este compania Klar Professional, care, in doar un an, dintr-un sustinator a devenit partenr oficial. Le multumesc si celorlalti sustinatori mai mici, pentru ca fiecare a contribuit la organizarea acestui eveniment. Le raportez partenerilor ca, din punct de vedere organizatoric, totul este pregatit. Acum, asteptam spectacolul pe care ni-l vor oferi cei 47 de piloti care au intrat in posesia documentelor de concurs", a spus Bela Stoica, presedintele Auto Blic, organizatorul raliului.
Munca Federatiei pentru dezvoltarea automobilismului
Ovidiu Maziu, presedintele Federatiei Romane de Automibilism Sportiv, s-a aratat incantat de faptul ca automobilismul ajunge la Bucuresti, dar si de noutatile din randul partenerilor. "Este un lucru foarte bun faptul ca spectacolul automobilistic se intoarce la Bucuresti. Dupa etapa de la Arad, care a fost comuna, romano-ungara, am invatat multe si aceste invataturi incercam se le punem in practica chiar de la aceasta cursa. Federatia incearca sa mediatizeze cat se poate de mult sportul cu motor din Romania si aceasta munca incepe sa dea roade. Cat despre cursa, sunt sigur ca va fi un spectacol total, din care, evidente nu vor lipsi obinuitele incidente de cursa", a spus Ovidiu Mazilu.
Cinci ani alaturi de Dunlop
Dunlop este, de cinci ani, partenerul oficial al Raliului "Tara Barsei". Multe s-au schimbat, dar Dunlop a ramasa statornic. "Sunt cinci ani de cand sprijinim acest raliu su alti ani de cand suntem partenerii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Ne bucuram sa sustime aceasta cursa si colaborarea cu Klar Professional, celalat partener oficial al cursei, sper ca va da roade. Astepta cat mai multa lume la superspeciala Baneasa Rally Show, care anul trecut a avut mare succes, dar si pe macadamul probelor speciale. Cu siguranta, vor avea ce vedea", a punctat Alina Mihaescu, marketing manager Goodyear Dunlop Tyres Romania Bulgaria.
Klar Professional se implica tot mai mult in sportul cu motor
Klar Professiona a fost, anul trecut, doar partener, devenind acum sustinator principal al Raliului "Tara Barsei". "Evenimentul de anul trecut a fost enefic pentru noi, am cules roadele, iar acum am venit alaturi de Dunlop, pentru acest raliu. Sunt convins ca si anul acesta <<<dacia="">> si implicarea noastra in sportul cu motor va crste anul viitor. Va spun, in premiera, ca, in campionatul viitor, Klar Professional va avea propria echipa. Vom alaturi de oranizatori, ne vom implica si in motocros, dar vor fi i alte surprize", a spus Narcis Obeada, reprezentantul Klar Profesional.
Lukoil, un nou partener
Lukoil a devenit partener al Raliului Tara "Barsei" n acest an, dar, cine stie, poate anul viitor aceasta companie va fi alaturi de Dunlop si Klar Professional. "Ne bucuram foarte mult ca suntem alaturi de aceasta competitie. Lukoil sprijina automobilismul si colaborarea cu <> a fi benefica", a punctat Mariana Halipi, din partea Lukoil.
Raliul "Tara Barsei" Dunlop - Klar Professional. Program
Vineri 2 septembrie
Shakedown - Ciolpani (jud Ilfov)
In intervalul 08.00- 13.00
Baneasa Rally Show - Bucuresti, Baneasa Shopping City
In intervalul12.00-15.00: recunoasterea traseului de catre participanti
In intervalul 15.00 - 16.30: curse demonstrative de motociclism viteza si superbike
In intervalul 17.00 - 22.00: Baneasa Rally Show - prima proba speciala a raliului
Sambata 3 septembrie
Probe speciala desfasurate in triunghiul forstier Azuga - Sacele - Predeal
In intervalul 09:00 - 20:00
Raliul "Tara Barsei"Dunlop - Klar Professional. Parteneri
Cea de a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri - Dunlop, competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv este sustinuta de:
Parteneri oficiali: GOODYEAR DUNLOP TIRES ROMANIA si KLAR PROFESSIONAL
Partener principali: LUKOIL, COLINA,
Parteneri: Baneasa Shopping City, Hotel RAMADA, DEMENTOR, AXIS Security, Magnolia Shopping Center
Eveniment organizat cu sprijinul: Directiei Silvice Prahova, Primariei si Ocolului Silvic Sacele, Serviciului de Politie Rutiera Brasov, Serviciului de Politie Rutiera Prahova, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Brasov, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov, RAT Brasov
Parteneri media: Zile si Nopti, KISS FM , www.autorally.ro.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2011