Danny Ungur si Toni Avram, unul din patru, din pacate...

Danny Ungur si Toni Avram, unul din patru, din pacate...
Danny Ungur si Toni Avram formeaza singurul echipaj al Napoca Rally Academy care a incheiat Raliul Iasiului desfasurat vineri si sambata, 8 si 9 octombrie. Cei doi clujeni au obtinut astfel prima victorie la grupa A in sezonul 2010 in chiar ultima etapa a Campionatului National de Raliuri.
Distribuie pe Facebook
Insa, in ultimul parc de service, Danny nu s-a aratat extrem de bucuros: "Nu suntem foarte fericiti dupa o victorie in aceste conditii. Era locul lui Vlad, dar el, din pacate, nu a ajuns la final. Ne pare rau de abandonul lui, ca si de ale celorlalti coechipieri, Bogdan si Marco. Din pacate, suntem singurul echipaj Napoca Rally Academy care a incheiat Raliul Iasiului. Punem punct astfel unui sezon dificil pentru noi, suntem fericiti ca am ajuns pana aici. Am avut o gramada de probleme cu masina, chiar daca ne-am simtit bine cu ea. Ne place Citroen Racing Trophy, si, daca se va organiza si in 2011, foarte probabil ca vom participa din nou", a declarat Danny la finalul Raliului Iasiului si al sezonului 2010.

Intr-adevar, celalalt echipaj al Napoca Rally Academy implicat in lupta din cadrul grupei A, Vlad Cosma/Florin Dorca, a abandonat din motive tehnice pe ultima proba speciala a Raliului Iasiului. Dupa inca o cursa foarte buna, Vlad parea sa se indrepte spre a doua victorie la grupa A din acest sezon si din intreaga sa cariera, cand, cu cinci kilometri inainte de finish-ul ultimei speciale, prezoanele rotii dreapta fata au cedat si tanaraul pilot al Napoca Rally Academy a fost nevoit sa se opreasca inainte de sosire pentru prima oara in 2010. "Nu sunt frustrat, sunt doar putin dezamagit. Am avut o cursa nemaipomenita pana cu cativa kilometri inainte de final, unde ghinionul ne-a facut sa ne oprim. Asta e, asa sunt cursele. Trebuia sa simtim si gustul amar al unui abandon in ultima proba a ultimului raliu al sezonului. Noi suntem bucurosi pentru evolutia pe care am avut-o, a fost un raliu care a inceput prost pentru noi si s-a terminat si mai prost, insa continutul a fost foarte bogat, plin de adrenalina si viteza. Chiar daca sezonul intern s-a incheiat, pentru noi urmeaza, peste doua saptamani, in Spania, finala Pirelli Star Driver. Mergem acolo cu ambitii foarte mari si foarte hotarati sa obtinem un volan in WRC pentru sezonul 2011", a spus Vlad la capatul celor doua zile ale ultimei etape a Campionatului National de Raliuri in 2010.

Tanarul pilot al Napoca Rally Academy va participa in 21-23 octombrie, in Spania, la finala Pirelli Star Driver, in care Vlad Cosma s-a calificat in urma etapei din Bulgaria. 16 tineri piloti din intreaga lume se vor intrece pentru a castiga sustinerea Pirelli in 2011 in Campionatul Mondial de Raliuri. Unul dintre ei va pilota in WRC un Super 2000, iar alti sase vor beneficia de o masina cu doua roti motrice.

Credit foto: rallyphoto.ro
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2010