Drifterii 4Tuning fac spectacol la Raliul Argesului

Drifterii 4Tuning fac spectacol la Raliul Argesului
Dupa noua ani de zile, Raliul Argesului revine pe Transfagarasan, insa asta nu e singura surpriza cu care vor fi intampinati iubitorii sporturilor cu motor! Pasionatii de drift vor putea urmari in cadrul celei de-a doua etape ale Campionatului National de Raliuri demonstratii organizate de drifterii 4Tuning!
Distribuie pe Facebook

Ziua de duminica va oferi fanilor asa-numitul spectacol "Pitesti Rally Show". Astfel, spectatorii adunati vor asista la o suita impresionanta de demonstratii si ii vor putea urmari la lucru pe pilotii din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010. Credeai ca asta e tot? Nici vorba! Surprizele se vor tine lant, iar lansarea echipei UCM Resita care participa in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010 nu va lipsi din program. Pasionatii de drift vor putea urmari un spectacol oferit de trei dintre drifterii 4Tuning - Mouse, Rotti si Mircea, in timp ce ziua se va incheia cu Festivitatea de Premiere a Raliului Argesului.

Acestea impreuna cu lupta data pe Transfagarasan fac din Raliul Argesului unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului 2010. In concluzie, prezenta este obligatorie!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2010