Edwin Keleti si Victor Ponta - Pe podium la Timis Rally 2009

Edwin Keleti si Victor Ponta - Pe podium la Timis Rally 2009
Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta si-a adjudecat prima treapta a podiumului grupei A la finalul Timis Rally - Realitatea TV, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute.
Distribuie pe Facebook

Dupa abandonul de la Braşov , Edwin Keleti spune ca la Timiaoara au avut un week-end de vis care a razbunat ghinionul din prima etapa: A fost o cursa foarte tehnica ce a presupus un efort sportiv mare in fata unei concurente rapide care a impus un ritm ridicat. Totul a functionat perfect, a fost un week-end de vis pentru noi. Victor s-a adaptat imediat la cerintele noii masini, dictarea a mers perfect, masina a functionat ireprosabil iar echipa tehnica a fost la inaltime. Fara sa fortez, am pilotat constant bine, ceea ce ne-a permis sa castigam clar acest raliu. In continuare speram sa ne soseasca Renault-ul Clio R3 Maxi in timp util, dar am demonstrat ca suntem competitivi si pe o masina care nu mai este de ultima generatie. Multumim mult sponsorilor, fara de care nimic nu ar fi posibil."



Edwin si Victor le multumesc spectatorilor care participa deja la concursul foto-video pe care cei doi il organizeaza si in acest an si adreseaza invitatia si altor fani sa ia parte la această competitie cu premii consistente.


Edwin Keleti si Victor Ponta concureaza in sezonul 2009 la grupa A pe o masina Renault Clio RS cu ajutorul sponsorilor TI Suerom, Aauto Equip, Rin Grand Hotel Bucuresti si Pirelli. In 2008 cei doi au castigat titlul national la Cupa Dacia Ursus si la grupa N clasa 2 iar in acest an, cu ajutorul partenerilor, au decis sa faca pasul spre disputata grupa A.


Timis Rally - Realitatea TV a fost a doua etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2009. Echipajele au parcurs 121 de kilometri de probe speciale. Urmatorul raliu din acest sezon este programat la Iasi intre 22 si 23 mai.


Clasament final grupa A, Timis Rally - Realitatea TV:

1.Edwin Keleti/Victor Ponta- Reanult Clios RS

2.Garbacea Lucian Jr./ Mihai Lazarescu-Citroen C2R2

3.Ernest Mulner/Eugen Pop-Skoda Fabia RS TDI

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 30 Aprilie 2009