Emanuel Resig a a sarit la Arad cu Toyota Celica!

Emanuel Resig a a sarit la Arad cu Toyota Celica!
Distribuie pe Facebook
Etapa a 6-a din campionatul national de raliuri,etapa comuna atat in campionatul roman cat si cel maghiar,a avut loc in acest wk-end la Arad si a adus la start atat echipaje din Romania cat si din Ungaria,Bulgaria,Cehia sau chiar Franta.
Desfasurata pe macadam se deosebeste de restul raliurilor prin multitudinea de saritori (varf de panta) printre care "Saritoarea lui Nastase" fost facuta celebra acum 2 ani de Bogdan Nastase in urma accidentului suferit.
Pronosticurile dinainte de cursa, care il vedeau pe Francois Delecour castigator la Raliul Aradului 2012 s-au adeverit. Ma mult, francezul a fost primul intr-un clasament comun romano-maghiar. "Lupta dintre romani si unguri a fost castigata de un francez", a constatat, la festivitatea de premiere, cu umor, Dan Girtofan clasat al 3-lea
Echipajul nostru concurand in calitate de masina oficiala a organizatorului (forelighter) a incheiat raliul cu bine usor sifonati dupa cateva sarituri serioase dar fericiti ca ne-am prezentat exemplar si mai ales nu am suplimentat numarul mare de abandonuri ( numar ce este normal la etapele desfasurate pe macadam si drumuri inguste printre copaci).
Primind invitatia organizatorului de a lua startul din nou ca masina oficiala, incercam sa gasim resurse pt urmatoarea etapa, Raliul Tara Barsei desfasurat la Brasov tot pe macadam ce are loc peste numai 3 saptamani. Wish us luck !
Emanuel Resiga
Cu sprijinul : Andreea Expres, DEME Macarale, A-CAR Timis, InfolieriAuto.ro, JR Shop, Tehnomind, AutoLCD Timisoara, LAMAX Prom, Resiga-Lu
Distribuie pe Facebook
mai multe