Gergo Szabo castiga Timis Rally-Realitatea Tv

Gergo Szabo castiga Timis Rally-Realitatea Tv
Astazi a avut loc a doua si ultima zi a celei de-a doua etape a Campionatului National de Raliuri Dunlop, Timis Rally-Realitatea TV. Fiind programate 14 probe speciale pentru aceasta zi, echipajele au parcurs doar 12, 2 dintre ele fiind anulate.
Distribuie pe Facebook

Pornind din postura de lider al clasamentului general, Claudiu David retrogradeaza pe 2 pe prima proba a zilei in favoarea lui Marco Tempestini. Urmatoarea speciala avea sa aduca un nou lider, in persoana lui Bogdan Marisca, iar David cade pe 3. PS 4 este anulata, iar pe PS 5 nu apar modificari in clasament.

Dupa inca doua probe parcuse, 6 si 8 (7 este anulata), Vali Porcisteanu urca pe 3, ecartul dintre el si David fiind de doar 0.8 secunde. Pe PS 9 Tempesta recupereaza prima pozitie, pe care insa o pierde pe PS 10. Pe PS 11 Gergo Szabo reuseste sa urce pe 3, urmand ca in inca doua speciale sa se instaleze la sefia clasamentului. 

Marisca ramane pe locul secund, iar Tempesta cade pe patru, avand probleme cu cutia de viteze. Inaintea penultimei speciale, primele patru echipaje erau despartite de doar 3.9 secunde. Pe PS 14 Bogdan Marisca cedeaza din cauza presiunii si iese din decor, abandonand. Ultima proba nu aduce nici o schimbare, podiumul final al Timis Rally-Realitatea TV fiind format din Gergo Szabo, Vali Porcisteanu si Marco Tempestini.


La grupa A s-a impus Edwin Keleti, fiind urmat de Ernest Mulner si Lucian Grbacea Jr. La H victoria ii revine lui Valentin Banciu, urmat de Alin Marginean si Florin Staici. La Cupa Dacia cel mai rapid a fost Vlad Cosma, al doilea a fost Mihai Lacatus si al treilea Ladislau Szekely, iar la juniori locul 1 i revine lui Lucian Grbacea Jr, urmat de Alina Bunica si Vlad Cosma.


Clasament Timis Rally-Realitatea TV:

1. Gergo Szabo/Zoltan Kohler - Mitsubishi Lancer Evo IX 52:13.7

2. Valentin Porcisteanu/Dan Dobre - Mitsubishi Lancer Evo IX +6.9

3. Marco Tempestini/Dorin Pulpea - Peugeot 207 Super 2000 +15.7

4. Dan Grtofan/Eugen Rotaru - Subaru Impreza N14 +58.1

5. Claudiu David/Mihaela Beldie - Mitsubishi Lancer Evo IX +1:12.9

6. Daniel Ungur/Tony Avram - Subaru Impreza N15 +1:59.4

7. Edwin Keleti/Victor Ponta - Renault Clio RS +3:56.4

8. Horatiu Savu/Ciprian Petcu - Mitsubishi Lancer Evo IX +4:15.7





Distribuie pe Facebook
mai multe