Incepand de anul viitor, Campionatul National de Raliuri se 'vede' si la Motors TV

Incepand de anul viitor, Campionatul National de Raliuri se 'vede' si la Motors TV
Incepand cu sezonul 2013, Campionatul National de Raliuri al Romaniei se va bucura de mediatizare si la nivel european. Si asta datorita emisunii Speed - powered by Napoca Rally Academy, care va fi difuzata si pe postul de televiziune Motors Tv.
Distribuie pe Facebook

Emisiunea reprezinta un proiect ambitios, inceput in urma cu noua ani la Brasov, de Laura si Razvan Radache, impreuna cu Razvan Tirea. Daca la inceput reportajele celor trei puteau fi urmarite exclusiv pe postul local de televiziune - Mix Tv Brasov, situatia s-a schimbat in 2011, atunci cand in cadrul acestui proiect s-au implicat si producatorul video Laviniu Lazar, respectiv Napoca Rally Academy, cei din urma avand sa gazduiasca povestile cu privire la Campionatul National de Raliuri al Romaniei pe site-ul echipei. Anul acesta, emisiunea Speed a putut fi urmarita pe doua posturi nationale de televiziune, Transilvania LIVE si Dolce Sport.

Dupa noua ani, timp in care a adunat nu mai putin de 62 de editii, ambitiosul proiect nascut in Brasov este pe cale sa se schimbe din nou. Mai exact, incepand cu sezonul 2013, emisiunea Speed - powered by Napoca Rally Academy va fi difuzata si pe postul european de televiziune, Motors TV. "Pentru noi este o mare satisfactie profesionala. Copilul nostru s-a facut mare si pleaca sa cunoasca lumea, dar mai ales sa se faca remarcat!" afirma Laura Radache.

"Inceperea colaborarii cu Motors TV este un moment foarte important pentru intreaga echipa Speed si suntem foarte bucurosi ca, dupa ani de munca sustinuta, meritele noastre sunt recunoscute de una dintre cele mai mari retele de televiziune specializate in motorsport. Aceasta colaborare constitue o premiera pentru Romania si sunt convins ca poate contribui la mediatizarea motorsportului romanesc si, de ce nu, la dezvoltarea lui viitoare." continua Laviniu Lazar.

Despre Motors TV:

Motors Tv este o televiziune europeana de specialitate, care emite in 36 de tari si este receptionata in peste 9 milioane de case, avand continutul audio asigurat in limba engleza, spaniola, olandeza, greaca si germana. Vineri, 14 decembrie, incepand cu ora 23:05, Motors TV va transmite prima emisiune Speed, un rezumat al sezonului 2012 din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Distribuie pe Facebook
mai multe