Info Raliul Argesului!

Info Raliul Argesului!
Referitor la comunicatul de presa remis de Federatia Romana de Automobilism Sportiv in seara zilei de 14 iunie 2011, privind anularea Raliului Argesului, organizatorul competitiei, Norris Mageanu, a precizat ca asteapta o informare oficiala in acest sens din partea FRAS. "Vom accepta orice decizie sau solutie propusa de Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Apropo de solutii, exista posibilitatea de a se desfasura competitia pe un traseu care sa presupuna o scurtare cu 10 km a PS4", a spus Norris Mageanu.
Distribuie pe Facebook
Totodata, reprezentantul Hatters Motorsport a precizat: "Am aflat ca domnii Stefan Vasile, vicepresedintele FRAS, si Silviu Moraru, presedintele Comisiei de Raliuri, au fost ieri pe traseu pentru a verifica stadiul lucrarilor. Imi pare rau ca nu ne-au contactat in momentul efectuarii acestei vizite pentru a putea dialoga la fata locului despre lucrurile pe care dansii le-au constatat. In plus, cred ca era utila o discutie la fata locului, impreuna cu cei de la CNADNR, despre aceste lucrari. Sunt convins ca astfel competitia se putea derula conform planului".

Norris Mageanu, impreuna cu celelate persoane implicate in organizarea intrecerii, se afla in continuare pe Transfagarasan, acolo unde lucrarile de finalizare a traseului de concurs se deruleaza la foc continuu si se apropie de final. "Lucrarile nu au fost oprite vreun moment si traseul se finalizeaza in timp util pentru a gazdui competitia. In plus, reprezentantii nostri se afla deja la secretariatul competitiei, pregatiti pentru a-i primi pe participanti. Noi facem toate eforturile pentru ca intrecerea sa aiba loc", a precizat Mageanu.

Comunicat de presa FRAS, publicat marti la ora 19:29

Biroul Federal al FRAS a decis sa anuleze Raliul Argesului
, a patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011. FRAS apreciaza eforturile depuse de catre organizator pentru asfaltarea traseului si organizarea etapei in conditii maxime de siguranta pentru sportivi si pentru public, insa termenul limita pana la care lucrarile trebuiau finalizate a expirat. Dl. Stefan Vasile, vicepresedintele FRAS si dl. Silviu Moraru, presedintele Comisiei de Raliuri au constatat ca nu se respecta graficul lucrarii de asfaltare angajat de organizator in fata Biroului Federal si a Comisiei de Raliuri, iar deficientele constatate anterior nu au fost remediate in timp util.

Distribuie pe Facebook
mai multe