Jack Daniel's Rally Team a condus responsabil la Raliul Aradului si a urcat pe podium

Jack Daniel's Rally Team a condus responsabil la Raliul Aradului si a urcat pe podium
Distribuie pe Facebook

Echipajele "Jack Daniel's Rally Team" s-au prezentat excelent la Raliul Aradului si au dus pe podium mesajul de responsabilitate sociala "Condu responsabil: nu bea la volan!". Raliul Aradului, etapa importanta din Campionatului National de Raliuri Dunlop, cu o lungime totala de peste 490 de km si 11 probe speciale a adus la start 65 de echipaje nationale si internationale. Echipa "Jack Daniel's Rally Team" a luat startul la Sibiu cu 3 din cele 4 echipaje.

Gergo Szabo si Karoly Borbely, despre Raliul Aradului: "Am obtinut un excelent loc 2 la Raliul Aradului, clasarea pe podium tinandu-ne in lupta pentru primele locuri in Campionatul National de Raliuri. Masina a functionat perfect, gratie echipei tehnice Eurosol Racing Team iar strategia noastra pentru aceasta etapa a fost fara cusur. Nu am fortat mai mult decat a fost nevoie si nu ne-am asumat riscuri inutile si rezultatele au fost excelente. Din nou am avut onoarea de a participa alaturi vicecampionul mondial Francois Delecour, care a si castigat etapa, preluand astfel condurecea campionatului. Se anunta un sfarsit de campionat extrem de disputat! "

"Am avut parte de o etapa foarte frumoasa care ne-a placut foarte mult. Am incercat sa ne autodepasim si asta s-a vazut clar in timpii foarte buni pe care i-am scos. Din pacate nu s-a terminat asa cum ne-am dorit. Ruperea unui pivot ne-a scos de pe frumosul loc 5 pe care il aveam cand ne-a lovit ghinionul. Talentul lui Rares s-a vazut din nou, el reusind sa stabilizeze masina si astfel sa ne salveze de la un accident. Masina a fost pregatita excelent de echipa tehnica a lui Titi Aur si am vazut ca putem urca in clasament. Dorim sa ne luam revansa la Brasov si speram sa tina masina, care acum este la revizie in Ungaria. Pentru noi este foarte importanta experienta pe care o acumulam cu fiecare kilometru parcurs" au declarat Rares Tomita si Csegzy Levente, dupa etapa de la Arad.

Echipajul Catalin Berari / Robert Maior a adaugat: " A fost o etapa frumoasa si foarte bine organizata iar participarea echipajelor maghiare a adus un plus de valoare Raliului Aradului. Ca in orice cursa de motorsport lucrurile nu merg perfect si am avut probleme tehnice la prima super speciala. Din acel moment am incercat sa conservam rezultatul si am reusit sa terminam pe locul 1 in grupa noastra"

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 22 August 2012