Jack Daniel's Rally Team urmareste o noua clasare in puncte la Raliul Moldovei

Jack Daniel's Rally Team urmareste o noua clasare in puncte la Raliul Moldovei
Distribuie pe Facebook
Echipajele "Jack Daniel's Rally Team" sunt pregatite sa duca pe podium mesajul de responsabilitate sociala "Condu responsabil: nu bea la volan!", la Raliul Moldovei.
Cea de-a treia etapa a Campionatului National de Raliuri 2012, va fi gazduita in perioada 25-26 mai de orasul Bacau. Noutatea editiei din acest an a Raliului Moldovei este reprezentata de proba speciala Nevila, de 26,5 km, care va fi parcursa de doua ori. Asadar, lungimea totala a probelor speciale este de 116,1 km.
"Jack Daniel's Rally Team" se inscrie la startul acestei etape cu 3 din 4 echipaje, masina de concurs a echipajului Florentin Petre / Hristo Hristov fiind in reparatii in urma accidentului de la Timisoara. Obiectivul ramane insa acelasi: o noua clasare in puncte.
Gergo Szabo si Karoly Borbely, despre etapa a treia: "Asteptam cu nerabdare Raliul de la Bacau. Masina de concurs a fost setata foarte bine in urma testelor din Ungaria de weekendul trecut. Din fericire am reusit sa depistam problema electronica la pompa diferential, care ne-a pus in dificultate la Timisoara. De asemenea, am remediat si problema supraincalzirii motorului. Suntem cu moralul sus, mergem la victorie! Iar atmosfera buna din cadrul "Jack Daniel's Rally Team" ne da un plus de motivare si curaj"
"Asteptam cu nerabdare aceasta etapa, caci avem de recuperat in urma celor doua abandonuri din primele etape. Setea de puncte ne incurajeaza sa obtinem un rezultat bun la Bacau", a declarat Catalin Berari inainte de Raliul Moldovei.
Echipajul Rares Tomita / Csegzy Levente a adaugat: "Pentru aceasta etapa ne-am pregatit cu teste in urma carora speram ca masina este setata optim iar noi suntem multumiti si increzatori. Ne pregatim sa obtinem un punctaj bun si aici, asa cum am reusit si la Timisoara unde ne-am atins obiectivul propus. Ne place foarte mult Raliul Moldovei, anul trecut am avut rezultate foarte bune in aceasta etapa. La fel ca la etapa anterioara, speram sa obtinem victoria la juniori si sa prindem podiumul la clasa 3 de concurs"
"Regretam ca nu putem participa la aceasta etapa, alaturi de echipa, insa nu a fost suficient timp pentru a repara complet masina, dupa accidentul de la Timisoara. Noi suntem bine si ne pregatim intens pentru Raliul Clujului, din luna iunie", a declarat Florentin Petre.
Despre "Jack Daniel's Rally Team"

In 2012"Jack Daniel's Rally Team" aduce mesajul sau de responsabilitate sociala in atentia iubitorilor de raliuri, prin echipajele:
Gergo Szabo / Karoly Borbely, Mitsubishi Evo 10
Catalin Berari / Robert Maior, Mitsubishi Evo 6
Rares Tomita / Csegzy Levente, Mitsubishi Evo 9
Florentin Petre / Hristo Hristov, Renault Clio Super 1.6
Nota catre editori

Date tehnice - Raliul Moldovei
Suprafata: asfalt (75,5 %), macadam (24,5 %)
Lungime totala: 382,15 km
Lungime probe speciale: 116,1 km
Program Raliul Moldovei Bacau 2012

Vineri, 25 mai 2012:

PS 1: Hemeius 1 - 8,4 km
PS 2: Trebes 1 - 12,2 km
PS 3: "Centrul de Afaceri Bacau" (superspeciala) - 1,3 km

Sambata, 26 mai 2012:

PS 4: Hemeius 2 - 8,4 km
PS 5: Trebes 2 - 12,2 km
PS 6: Nevila 1 - 26,5 km
PS 7: Hemeius 3 - 8,4 km
PS 8: Trebes 3 - 12,2 km
PS 9: Nevila 2 - 26,5 km
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2012