Klaus Iohannis este Star of the Rally in 2010

Klaus Iohannis este Star of the Rally in 2010
Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, a primit premiul "Star of the Rally", din partea organizatorului Raliului Sibiului, pentru sustinerea acordata de-a lungul celor zece editii.
Distribuie pe Facebook
Raliul Sibiului, cel mai dur si spectaculos raliu pe macadam din Romania, a ajuns anul acesta la a 10-a editie, an in care a fost inclus, in premiera pentru un raliu din Romania, in calendarul de etape eveniment din Intercontinental Rally Challenge.
Tot in 2010, Raliul Sibiului a pus la bataie doua trofee speciale: "Star of the Rally" si "Speed Max", ultimul fiind castigat, in cursa, de Gergo Szabo, pilot care a obtinut cel mai bun timp pe speciala Santa Max. Trofeul "Star of the Rally", care poate fi castigat de absolut oricine care a contribuit intr-un fel sau altul la succesul raliului,i-a fost acordat domnului Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu.
"Raliul Sibiului este o competitie foarte asteptata de iubitorii de gen, datorita traditiei pe care o are deja in orasul nostru si importantei sale in etapele concursurilor nationale si internationale. Vom sustine in continuare Raliul Sibiului pentru ca este un eveniment care atrage un numar mare de turisti in fiecare an si sper ca aceasta etapa sa se bucure de un succes din ce in ce mai mare", a spus Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, cu ocazia primirii trofeului "Star of the Rally".

"Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu, a sustinut intotdeauna acest eveniment si tocmai de aceea i-am acordat primul trofeu "Star of the Rally", in semn de multumire pentru implicarea sa in acest eveniment. La cea de zecea aniversare Raliul Sibiului a fost inclus ca etapa eveniment in calendarul Intercontinental Rally Challenge ceea ce a fost un pas foarte important pentru noi, dar si pentru orasul Sibiu. Vom continua colaborarea cu organizatorii IRC si anul viitor, obiectivul nostru fiind acela de a organiza o etapa care sa fie inclusa in calendarul oficial al acestei competitii", a spus si Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2010