Leu si Onoriu, de la raliuri inapoi in garda

Leu si Onoriu, de la raliuri inapoi in garda
Mihai Leu si Daniel Onoriu au fost printre invitatii premiilor Casino Life and Business Magazine, un eveniment care s-a desfasurat in Otopeni, la Ambasad'Or. Cei doi au povestit vreme indelungata despre curse, masini si raliuri. Si pentru ca in sala erau prezenti si luptatorii K1 cu care Daniel se antreneaza la sala lui Alin Panaite, cei doi nu s-au putut abtine sa nu faca o poza si in stilul ... sporturilor de contact.
Distribuie pe Facebook
Mihai Leu, campion si la box si la raliu, a acceptat "provocarea" lui Onoriu, campion national la viteza in coasta. "Doamne fereste sa intru in ring cu Mihai Leu. Mai bine il astept la start la patru roti!", a declarat amuzat pilotul bucurestean.

Leu si Onoriu, de la raliuri inapoi in garda

La eveniment au fost premiati oameni de televiziuni si sportivi, dar si oameni de afaceri pentru implicarea sociala. Au fost prezenti Adrian Artene, Catalin Maruta, Roxana Nemes, Mircea N. Stoian, Ionut "Pitbull" Atodiresei cu iubita sa, Oana, Toni Judet si Augustin Viziru, Radu Groza, Rudel Obreja si Alin Panaite, antrenorul lotului national de K1, Bogdan Barbuceanu, campionul moto Catalin Cazacu, Dan Helciug, Oana si Viorel Lis.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2011