Marco Tempestini participa in Belgia, la Ypres Rally

Marco Tempestini participa in Belgia, la Ypres Rally
Pentru a-si consolida prima pozitie in clasamentul ERC Production Cup, echipajul format din Marco Tempestini si Lucio Baggio vor lua startul la cel mai lung raliu din Campionatul European, in Belgia.
Distribuie pe Facebook

Nici nu s-a terminat bine nefericitul si cel plin de ghinioane Transilvania Rally, etapa a patra din competitia interna, ca echipajul Marco Tempestini si Lucio Baggio au si plecat spre Belgia unde, in acest weekend, se va desfasura Ypres Rally, etapa a sasea din Campionatul European de Raliuri

Evenimentul se numeste Geko Ypres Rally, si este o etapa programat in perioada 27 – 29 iunie. Acesta este cel mai lung raliu de pana acum din Campionatul European de Raliuri cu un total de 297,9 kilometri impartiti in 20 de probe speciale. Dupa etapele din Letonia, Azore si Corsica, Marco Tempestini si Lucio Baggio vor lua startul in premiera si la etapa belgiana.

„Dupa rezultatul bun pe asfaltul din Corsica unde am adunat puncte importante in clasamentul ERC Production Cup am decis sa participam si la etapa din Belgia pentru a ne consolida aceasta pozitie. Am adunat pana acum 119 puncte si avem un avans de 51 de puncte fata de cei de la Renault. Pe asfalt sunt clari favoriti, dar vom incerca sa obtinem cat mai multe puncte pentru a ne pastra un avans confortabil”, a spus Marco Tempestini.

Distribuie pe Facebook
mai multe