Meci in deplasare

Meci in deplasare
Dinamobilul a ajuns la Cluj. Pentru o noua etapa din Campionatul National de Raliuri. Alex Filip şi Bogdan Iancu pot aduna inca 595.5 Euro in contul actiunii Race and Help.
Distribuie pe Facebook
  • Campionatul de fotbal s-a terminat. Raliurile continua...
  • S-au strans 1181,5 Euro pentru campania: Race and Help
  • Obiectiv: clasare pe podium la grupa A

Dupa primul macadam din sezonul 2009, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu vor lua startul intr-o noua etapa pe asfalt. Pentru Alex Filip, debutul in Raliul Clujului a fost unul extrem de spectaculos.

„In 2005 am luat startul la volanul unui Citroen Saxo, iar in dreapta mea se afla Adi Temes. Am avut atunci un noroc fantastic si am reusit sa evit in ultimul moment o iesire violenta in decor. 2005 a fost insa singurul an cu probleme in Raliul Clujului, pentru ca, in rest, am terminat tot timpul pe podium”, isi aduce aminte Alex Filip.


Raliul Clujului este programat in acest weekend, sambata si duminica, pe probele speciale din jurul orasului Cluj Napoca. Startul festiv se va da sambata, la ora 10 dimineata, in aceasta zi fiind programate 5 probe speciale. Ziua se va termina cu super speciala din parcarea Cora. Duminica, in ziua a doua, startul se va da la ora 09:01, fiind programate doua probe speciale, ultima in parcarea Iulius Mall. „Trebuie sa recunosc ca nu sunt un fan al super specialelor si de abia m-am obisnuit cu cate una la fiecare raliu, iar aici sunt doua. Chiar daca eu nu ma simt deloc bine pe o astfel de proba, ele sunt foarte importante pentru public si mediatizare”, a spus Alex Filip.

Echipajul cu numarul 79 continua, si la Raliul Clujului, campania „Race and Help”. La fiecare etapa din Campionatul National de Raliuri sponsorii lui Alex Filip vor dona cate 5 Euro pentru fiecare kilometru de proba speciala parcurs in scopuri caritabile. Dupa etapa de la Iasi, in contul „Race and Help” s-au strans 1.181,5 Euro, bani care vor ajunge in conturile Fundatiei Hospice „Casa Sperantei”.

Raliul Clujului „Mobil 1are o lungime totala de 422,5 kilometri, dintre care 119,10 impartiti in 7 probe speciale. Astfel, in etapa de la Cluj se pot strange, in total, 595,5 Euro, bani care vor fi donati de Colina Motors, partenerul tehnic al echipajului 79. „Este o initiativa laudabila, pe care ne bucuram sa o sustinem. Masina este pregatita, iar Colina Motors va fi alaturi de echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu, fiecare kilometru parcurs de ei reprezentand si o mana intinsa persoanelor aflate in suferinta”, a spus Alexandru Pitigoi, Director General Colina Motors.


Alex Filip si Bogdan Iancu au adunat, in cele doua etape la care au luat startul pana acum la volanul „Dinamobilului”, 13 puncte si se afla pe locul 6 in clasamentul general, la doar 5 puncte in spatele liderului. „Nu am abandonat niciodata la Cluj si sper sa nu se intample nici anul acesta. Masina este gata de start si a fost complet revizuita dupa etapa de la Iasi de inginerii de la Colina Motors. Obiectivul nostru este sa parcurgem cat mai multi kilometri pentru a strange bani in contul „Race and Help” si sa terminam pe podium”, a adaugat Alex Filip.

Raliul Clujului este a doua etapa pe asfalt pentru noi in 2009. Recunoasterile sunt extrem de importante aici pentru ca sunt probe lungi si orice greseala ne poate costa scump. Va trebui sa ne dozam efortul, sa atacam atunci cand se poate si sa ramanem concentrati la maximum pana la final”, a adaugat si Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.

In 2009, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu conteaza pe sprijinul partenerilor: Orange Romania, Citroën Romania, Coza Advertising, Cefin, Converse si Colina Motors.
Distribuie pe Facebook
mai multe