Raliul Aradului Atrium Center

Raliul Aradului Atrium Center
Aradul este in premiera gazda unei etape din campionatul intern de raliuri, anul acesta fiind centrul penultimei etape din CNR Dunlop 2009. Desfasurat pe macadam, raliul din acest an de la Arad se bucura de un sprijin deosebit si din partea consiliului judetean local, traseul raliului fiind pentru prima data prezentat si de oficialii judetului.
Distribuie pe Facebook
Cele 40 de echipaje inscrise in momentul de fata in competitie, vor lua startul in penultima etapa de macadam a actualului sezon, vineri, 25 septembrie, la orele 17.00 din fata primariei municipiului Arad. Prima proba a raliului, SuperSpeciala aradeana Atrium Center, va concentra, intr-un superspectacol deosebit desfasurat pe pista de Karting aradeana, viteza si adrenalina cu care publicul prezent la astfel de competitii este deja obisnuit.

Sambata, 26 septembrie a.c., competitia se va desfasura pe un traseu format din cate trei treceri pe probele speciale Conop-Nadas si Nadas-Barzava, si cu un parcurs de regularitate pe Debelagora-DN 7.

Pentru asigurarea celei mai bune desfasurari a competitiei, Consiliul Judetean Arad a realizat investitii deosebite in reprofilarea drumurilor judetene pe care se va desfasura raliul, alocand de asemenea fonduri pentru amenajarea drumurilor comunale aferente curselor.

Raliul Aradului Atrium Center este organizat de Clubul Sportiv AMC Racing Hunedoara, club sportiv afiliat Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, si promite sa confirme deja cativa din campionii actualului sezon al Campionatului National de Raliuri Dunlop 2009.

Inainte de etapa aradeana a CNR Dunlop 2009, primii cinci clasati in clasamentul general al competitiei sunt:
Gergo Szabo / Zoltan Kohler - Mitsubishi Evo 9 – 45 de puncte
Jarkko Miettinen / Lukka Mikko - Mitsubishi Evo 9 – 34 de puncte
Marco Tempesta / Dorin Pulpea - Peugeot 207 S2000 – 34 de puncte
Valentin Porcisteanu / Dan Dobre - Mitsubishi Evo 9 – 32 puncte
Bogdan Marisca / Sebastian Itu – Mitsubishi Evo 9 – 30 de puncte

Urmatoarea etapa si ultima a CNR Dunlop 2009 este Raliul Argesului 2009, programata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv in perioada 30 octombrie – 1 noiembrie a.c.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2009