Raliul Tara Barsei 2010 - se anunta 50 de echipaje inscrise!

Raliul Tara Barsei 2010 - se anunta 50 de echipaje inscrise!
Pana in acest moment s-au inscris 46 de echipaje in aceasta etapa de CNR, Tara Brasei Dunlop-SEAT. Show-ul va debuta la Baneasa dar lupta pentru podium se va duce la Brasov, pe probele speciale.
Distribuie pe Facebook
La patru echipaje de recordul sezonului

* La Raliul "Tara Barsei Dunlop-SEAT" s-au inscris 46 de echipaje
* Lipseste motiva Alex Filip, dar revine Spitzmuller Csaba
* Lista de inscrisi ramane deschisa, dar taxa se majoreaza cu 20 %
* La Baneasa va fi show-ul, ia la Brasov - lupta pentru victorie

Ca de obicei, o cursa automobilistica organizata la Brasov atrage concurentii ca un magnet si, indiferent daca un raliu de la poalele Tampei este la inceput sau mijloc de campionat, participarea este la fel de numeroasa.
Sunt deja 46 de echipaje inscrise
Astfel, la Raliul "Tara Barsei Dunlop-SEAT" s-au inscris, in timpul regulamentar acordat, 46 de echipaje, depasind, ca participare, orice cursa automobilistica din Romania din 2010, desfasurata pina acum, mai putin Tess Rally. "Trebuie sa recunosc ca am avut ceva emotii privind numarul participantiilor la aceasta etapa. Perioada concediilor pe de o parte si traversarea greoaie a crizei financiare pe de alta parte imi provocau aceste temeri. Ma bucur ca ingrijorarea mea nu a fost intemeiata si ca avem parte de o participare numeroasa la Raliul <> Acum, nu ne mai ramine altceva de facut decat sa ne pregatim pentru a fi la inaltimea asteptarilor celor inscrisi", a declarat Bela Stoica, presedintele Autoblic, gruparea ce se ocupa de organizarea curselor auto la poalele Tampei.
Alex Filip, absentul motivat
De pe lista de inscrieri lipseste motivat unul dintre protagonistii gruupei A, Alex Filip, care inca mai cauta solutii viabile pentru inlocuirea masinii facute praf la Raliul Sibiului. In rest, sunt toti. Printre ei,ungurul Spitzmuller Csaba, omul care prin evolutia sa poate arunca in aer orice pronostic legat de victoria de etapa. Cu Spitzmuller pe probele speciale, si titlul national poate deveni o chestiune extrem de incurcata.
Taxa marita pentru "intarziati"
Desi "timpul regulamentar" a expirat, lista de inscriei ramane deschisa pana in ziua verificarilor administrative si tehnice, adica vineri, 27 august 2010. Astfel, se poate inscrie orice "intarziat", dar va trebui sa achite o taxa marita cu 20 %.
Spectacol - la Baneasa, lupta - la Brasov
Raliul "Tara Barsei Dunlop-SEAT" va debuta cu Baneasa Rally Show, prilejul mult asteptat de echipaje pentru a se face vazuti si in Bucuresti. Astfel, spectacolul de gala de la Raliul "Tara Barsei Dunlop-SEAT" va fi la Baneasa, dar adevarata lupta cu secundele si cu adversarii va fi pe probele speciale din jurul Brasovului.
Raliul "Tara Barsei Dunlop - SEAT" este sustinut de Goodyear Dunlop Tires Romania si SEAT Romania, in calitate de parteneri oficiali, Baneasa Shopping City, Hotel Ramada Brasov, Espavo Brasov, Magnolia Shopping Center, Policolor SA (KLAR) in calitate de parteneri.

Distribuie pe Facebook
mai multe