Raliul Tara Barsei Dunlop-Seat- Cateva ore pana la start

Raliul Tara Barsei Dunlop-Seat- Cateva ore pana la start
In scurt timp se va da startul in cea de-a 6-a etapa a Campionatului National de Raliuri- Dunlop. Denumit generic Raliul Tara Barsei Dunlop- Seat, aceasta etapa isi are cartierul general in Brasov, urmand ca probele speciale sa se desfasoare pe macadamul din judetul Covasna.
Distribuie pe Facebook
Organizatorii au programat 7 probe speciale, care vor insuma putin peste 112 km. Startul se va da astazi, 21 iulie, la orele 18:31, urmand ca prima masina sa ia startul pe Super Speciala "Brasov Rally Show" la orele 19:00. Aceasta superspeciala este una inedita, deoarece se va desfasura in centrul orasului, in jurul Primariei Brasov, fiind inchise arterele principale ale urbei.

Restul de 6 probe speciale vor debuta maine, 22 iulie, pe cele 2 trasee care vor fi parcurse de cate 3 ori de catre participanti. Principala atractie va fi proba "Comandau" in lungime de aproape 30 km, fiind cea care va face diferenta in acest raliu. A doua proba, "Barcani" are doar 7.10 km, dar este extrem de tehnica si va pune in dificultate pilotii.

Ramaneti aproape de 4tuning.ro pentru informatii la cald de la Raliul Tara Barsei Dunlop-Seat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 21 August 2009