Raliului Tara Birsei Dunlop 2012, provocarea macadamului continua

Raliului Tara Birsei Dunlop 2012, provocarea macadamului continua
Programata in perioada 7-8 septembrie, cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012, anunta 43 de echipaje la startul competitiei si cateva noutati notabile care sa incante deopotriva sportivii si fanii acestora.
Distribuie pe Facebook
Unul dintre cele mai asteptate raliuri ale sezonului, Raliul Tara Barsei Dunlop, etapa care an de an a adus ceva nou in organizarea sa, propune si in acest an o configuratie noua, repliata integral in Brasov, fara spectacolul din Baneasa, dar cu o superspeciala de senzatie pe Colina Universitatii. Superspeciala Dunlop, va fi alergata la lumina felinarelor, asa cum anunta organizatorul local, pe un traseu tehnic, ce nu va face exceptie in raport cu probele deja traditionale de macadam ale etapei.
DUNLOP este pentru al saselea an consecutiv principalul partener al competitiei, consolidand o frumoasa traditie si fiind singurul partener care a ramas alaturi de partenerii sai traditionali indiferent de vremuri.
Raliul, in lungime totala de 371,62 de kilometri, numara 8 probe speciale si are ca suprafata de rulare macadamul. Cu exceptia superspecialei care va electriza orasul de la poalele Tampei in prima zi de concurs, probele speciale ale raliului se vor desfasura in bucla Azuga, Sacele si Predeal, oferind un maxim de spectacol iubitorilor de motorsport, care vor putea vedea masinile in trecere de cel putin 5 ori in arhicunoscutul Y format in configuratia speciala a raliului.
Din punct de vedere sportiv, lupta dintre F. Delecour si campionul national en-titre Valentin Porcisteanu va fi la cote maxime pe macadamul brasovean, ambii dorind sa obtina un avantaj in aceasta penultima etapa a sezonului.
Raliul Tara Barsei DUNLOP va conta ca etapa a VII-a a CNR Dunlop 2012, ultima etapa a sezonului urmand sa fie disputata pe macadamul de la Iasi, in perioada 5-6 octombrie a.c., in Raliul Iasului DUNLOP.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2012