Renault Clio R3 Maxi Evo 2009 - Debut in forta!

Renault Clio R3 Maxi Evo 2009 - Debut in forta!
Edwin Keleti si Victor Ponta au cistigat confruntarea din cadrul grupei A in Raliul Tara Barsei Dunlop-Seat desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute. La debutul cu noua masina de concurs, Renault Clio R3 Maxi Evo 2009, cei doi au dominat categoric grupa A si clasamentul automobilelor cu doua roti motrice.
Distribuie pe Facebook
Edwin Keleti a declarat imediat dupa cursa ca rezultatul confirma asteptarile lor si ale partenerilor in ceea ce priveste rezultatele si potentialul masinii: “A fost un raliu foarte frumos pentru noi iar rezultatul ne bucura enorm! Cu emotiile inerente debutului intr-o noua masina am atacat din primii metri si am reusit sa dominam autoritar cursa. Totul a functionat perfect atit din punct de vedere tehnic cit si al colaborarii cu Victor. Cursa a fost foarte frumoasa, am avut parte si de o vreme excelenta si tin sa-i felicit pe organizatori pentru super-speciala din Brasov care a fost o reusita si a adunat foarte multi spectatori. Le multumesc sponsorilor nostri Rin Grand Hotel Bucuresti, Renault Romania, TI Suerom-dealer Renault Cluj, Pirelli si Aauto Equip, care ne-au ajutat in achizitionarea acestei masini, o bijuterie a tehnicii moderne.”
Victor Ponta recunoaste ca emotiile la debutul in noua masina au fost mari dar crede ca pentru echipajul 99 va fi o toamna frumoasa: “ Am avut emotii mari la primul raliu cu aceasta masina, dar sint fericit de rezultat! Sint deasemenea fericit ca l-am ascultat pe Edi in achizitionarea acestei masini care este extraordinara. Cred ca va fi o toamna frumoasa pentru noi! Sintem cu gindul la ultimele doua etape din campionat si la posibila noastra participare la etapa de WRC din Spania”.

Raliul Tara Barsei Dunlop Seat s-a desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute (21-22 august 2009). Concurentii au evoluat vineri seara intr-un prolog programat de organizatori pe o superspeciala in Brasov. Simbata, ei au parcurs de trei ori o bucla cu cite doua probe speciale in zona Comandau si Barcani.

Clasament final grupa A, Raliul Tara Barsei Dunlop-SEAT:
1. Edwin Keleti/Victor Ponta-Renault Clio R3 Maxi Evo 2009

2. Alexandru Filip/Bogdan Iancu-Citroen C2R2

3. Ernest Mullner/Raoul Papp-Skoda Fabia RS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 24 August 2009