Sepp Wiegand si Timo Gotschalk vin la Raliul Sibiului

Sepp Wiegand si Timo Gotschalk vin la Raliul Sibiului
Distribuie pe Facebook

Sepp Wiegand a confirmat si el prezenta la Raliul Sibiului Romania, etapa inclusa in premiera anul acesta in Intercontinental Rally Challenge. Pilotul german va lua startul cu o masina Skoda Fabia S2000 alaturi de Timo Gotschalk, un copilot care a castigat Raliul Dakar in 2011 alaturi de Nasser Al-Attyiah. Germanul, 21 de ani, concureaza pentru echipa Skoda Deutschland si acesta este primul sau sezon complet in Intercontinental Rally Challenge, iar dupa primele 7 etape se afla pe locul patru in clasamentul general cu un total de 52 de puncte.

Si pentru Sepp Wiegand participarea la Raliul Sibiului Romania inseamna prima vizita in tara noastra: "Nu am mai fost niciodata in Romania, iar Raliul Sibiului, la fel ca toate celelalte din IRC, este complet nou pentru mine. Din ce am aflat pana acum, stiu ca probele sunt foarte frumoase si ca va fi un raliu greu. Mie imi place sa merg mai mult pe macadam pentru ca mi-am inceput cariera sportiva ca pilot de enduro si am o experienta mai mare pe o astfel de suprafata", a spus Sepp Wiegand.

Raliul Sibiului Romania este programat in perioada 19 - 21 iulie. Pilotii vor avea de parcurs 200,2 kilometri impartiti in 12 probe speciale. Este o placere pentru mine sa particip in acest raliu. Stiu ca va fi o provocare uriasa si obiectivul nostru este sa facem o cursa buna si sa adunam cat mai multe puncte in clasament. De abia astept sa intram in contact si cu sporterii din Romania", a mai adaugat Sepp Wiegand.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2012