Tara Barsei Dunlop SEAT: Patru zile pana la start

Tara Barsei Dunlop  SEAT: Patru zile pana la start
Mai sunt doar patru zile pana la startul super-specialei Brasov Rally Show , din centrul orasului de la poalele Tampei, care va inaugura a 4-a editie a Raliului „Tara Barsei Dunlop SEAT”.
Distribuie pe Facebook
- 48 de echipaje si doua echipe pe lista de inscriere care s-a inchis luni la ora 20:00
- Pregatirile sunt aproape incheiate
- Asistenta medicala de nivel inalt la Raliul „Tara Barsei DunlopSEAT
- Jack Daniel’s si Hellenergy se alatura partenerilor traditionali ai raliului
- Conferinta de presa de lansare miercuri 19 august de la ora 17

Mai sunt doar patru zile pana la startul super-specialei Brasov Rally Show , din centrul orasului de la poalele Tampei, care va inaugura a 4-a editie a Raliului „Tara Barsei Dunlop SEAT”. Pregatirile se apropie cu pasi repezi de final si, in mod sigur, la ora startului, totul va fi perfect. „Principalele probleme de organizare au fost deja rezolvate. In aceste zile, mai executam lucrari de reamenajare pe sectorul de drum dintre Barcani - Zagon (PS 3,5,7), montam indicatoarele pentru spectatori si arbitrii si vom participa, alaturi de concurenti, la recunoasteri” a spus Bela Stoica presedintele CS Auto Blic, organizatorul competitiei, care a continuat: „Întrucat sunt foarte multe camioane care transporta materialul lemnos chiar pe traseele pe care se vor desfasura probele speciale, am luat masura sa supraveghem indeaproape desfasuraera recunoasterilor, pentru a evita incidentele nedorite. Astfel, toate cele 6 posturi de supraveghere ale traseului (intermediarii) pe timpul desfasurari raliului, vor fi functionale si in ziua de joi, cand vor avea loc recunoasterile oficiale.

Sprijin total din partea autoritatilor locale
Acest raliu, care se anunta un adevarat regal automobilistic, nu ar fi fost posibil fara sprijinul total al autoritatilor din Brasov si Covasna. „In toate lucrurile pe care ni le-am propus, pentru buna desfasurare a Raliului «Tara Barsei Dunlop SEAT», am fost impecabil sustinuti de catre autoritatile locale din Brasov si Covasna. Absolut toate problemele pe care noi, organizatorii, le-am pus pe tapet, au fost promt rezolvate de primariile din Brasov si Covasna. Cu astfel de oameni este o placere sa lucrezi si numai cu sprijinul lor se poate organiza un raliu deosebit”, a punctat Bela Stoica, presedintele Auto Blic.

Asistenta medicala la cel mai inalt nivel
In premiera in Campionatul National de Raliuri - Dunlop, asistenta medicala pe probele speciale va fi asigurata de compania Hospital Services. Astfel, pentru Raliul„Tara Barsei Dunlop SEAT”, Hospital Services va deplasa pe probele speciale o flotilla impresionanta, formata din 4 ambulante, utilate cu aparatura de ultima generatie pentru interventii de „grad 0” insotite de medici specializati in urgente, 2 ambulante pentru interventie si una pentru transport. Un automobil special preparat pentru macadam - Mitsubishi « Dakar » pusa la dipozitie cu generozitate de pilotul Gabi Nicolae, va fi la dipozitia medicului sef al raliului. Din punct de vedere medical automobilul va fi echipat cu aparatura mobila de urgenta si pentru descarcerare. „Este o premiera in automobilismul romanesc. Sper ca aceasta colaborare va fi de bun augur, iar Hospital Services va deveni un partener al automobilismului romanesc”, a punctat Bela Stoica.

Parteneri noi
Jack Daniel’s si Hellenergy s-au alaturat grupului principal de sustitatori al Raliului „Tara Barsei Dunlop SEAT” si se vor „vedea” la superspeciala din centrul Brasovului. „Ni se pare normal sa ne asiguram expunerea si in spatiile oferite de organizatori”, a spus unul dintre reprezentantii Jack Daniel’s.

Cati raman din 48?
Luni, 17 august 2009, la orele 20.00, data limita pentru inscrieri, pe lista pentru Raliul „Tara Barsei Dunlop SEAT” sunt 48 de posibili participanti. Abia vineri, dupa validari, se va stii exact cate echipaje vor lua startul in raliu.

Program:
● Vineri, orele 10.00-14.00: Shakedown, la Sfantu Gheorghe
● Vineri, orele 19.00: Start in „Brasov Rally Show”, etapa inaugurala a Raliului „Tara Barsei Dunlop - SEAT”
● Sambata, orele 8.00 : Start raliu la Covasna

● Conferinte de presa de deschidere a Raliului Tara Barsei Dunlop – SEAT va avea loc miecuri 19 august de la ora 17 :00 in centrul de presa amenajat in Magnolia Shopping Center din cartierul Racadau.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 18 August 2009