Tot mai multi piloti din CNR 2014 folosesc anvelope Pirelli

Tot mai multi piloti din CNR 2014 folosesc anvelope Pirelli
  • 3 echipaje Napoca Rally Academy vor concura pe Pirelli in acest sezon
  • Edwin Keleti continua colaborarea cu Pirelli si in 2014
  • Sebastian Barbu alege Pirelli la prima participare oficiala pe o masina integrala
Distribuie pe Facebook

Desi se promoveaza mai mult prin intermediul competitiilor de Formula 1 in care este furnizor exclusiv de anvelope, Pirelli intra si in motorsportul romanesc. Patru noi echipaje vor lua startul cu masinile echipate de producatorul italian.

Iata ca pneurile de calitate superioara incep sa fie folosite si in Campionatul National de Raliuri 2014. Primii trei piloti ai Napoca Rally Academy vor concura pe anvelope Pirelli de competitie: Marco Tempestini, ocupantul celei de a treia pozitii in clasamentul general din 2013 si cel mai bine clasat pilot Napoca Rally Academy, va pilota un Ford Fiesta R5.

"Pentru a obtine performanta in lumea sporturilor cu motor trebuie sa ai grija si la cele mai mici detalii. Tocmai de aceea, incepand cu acest sezon, am ales pneurile Pirelli. Sunt sigur ca experienta lor acumulata pe cele mai dificile probe speciale din lume ne va ajuta sa ne atingem obiectivul - un nou titlu la echipe pentru Napoca Rally Academy, in 2014" spune Marco Tempestini.

Pirelli in CNR

Simone Tempestini, campionul din 2013 al categoriei Juniori, va lua startul la volanul unui Peugeot 207 S2000, in timp ce Bogdan Marisca va conduce un Subaru Impreza R4 in lupta sa de a obtine cat mai multe puncte in clasamentul general FIA.

Edwin Keleti, dublu Campion National al clasei 3 si membru BCR Leasing Rally Team, va trece in 2014 la „clasa regină”, clasa 2, la volanul noului Ford Fiesta R5 echipat si el cu anvelope Pirelli de competitie. Pilotul, fost coechipier al lui Victor Ponta, spune: "Una din cele mai importante componente ale succesului si performantei in motorsport o reprezinta aderenta. Fara aceasta, transmiterea puterii la sol si tinuta de drum a masinii nu ar fi posibila nici pentru cel mai exclusiv pilot".

Aflat la un nou pas in cariera sa - trecerea de la o masina cu doua roti motrice la un automobil cu tractiune integrala - Sebastian Barbu va ataca si el primele locuri din clasamentul general FIA 2014 alaturi de Pirelli. Masina lui de concurs va fi un model Mitsubishi Lancer Evo X R4 preparat de Colina Motorsport.

Pirelli in CNR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Pirelli in CNR
mai multe