Valentin Porcisteanu concureaza pentru BCR Leasing Rally Team

Valentin Porcisteanu concureaza pentru BCR Leasing Rally Team
Echipajul campion national 2011 este pregatit sa isi apere titlul in sezonul care sta sa inceapa cu ajutorul unui nou sponsor si a unei echipe de elita. BCR Leasing Rally Team s-a lansat oficial duminica, echipajele angrenate fiind prezente alaturi de masinile de concurs.
Distribuie pe Facebook

Valentin Porcisteanu va lua startul impreuna cu Dan Dobre pe un Mitsubishi Lancer Evo X in varianta R4, unul dintre bolizii cei mai performanti din Campionatul National de Raliuri. Bolidul a fost preparat de Colina Motorsport, echipa care se va ocupa si de intretinerea materialului de concurs.

"Ne bucuram mult ca putem sa ne aparam titlul cu o masina de top. Trecutul ne-a demonstrat ca e foarte greu sa lupti cu arme inegale, astfel incat ne bucura foarte tare faptul ca avem un sponsor important, BCR Leasing, si ca putem sa concuram la bordul acestui Mitsubishi Lancer Evo X prepart de Colina Motorsport", a delcarat Valentin.

Prima etapa a sezonului competitional 2012 va avea loc in data de 31 martie la Brasov, echipajul BCR Leasing purtand numarul 1 de concurs. Pentru Valentin Porcisteanu aceasta etapa inseamna si o acomodare cu masina de concurs, la volanul careia nu a facut inca prea multi kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe