Valentin Porcisteanu semneaza cu PMRacing

Valentin Porcisteanu semneaza cu PMRacing
Campionul national en-titre la raliuri, Valentin Porcisteanu, a parafat o intelegere prin care PMRacing se va ocupa de imaginea si comunicarea sa incepand cu sezonul 2012. Intre serviciile de care se va bucura Valentin Porcisteanu se numara brand management, comunicari catre presa, aparitii TV, monitorizare media, evenimente speciale si activitati de sponsoring.
Distribuie pe Facebook

In sezonul precedent, Valentin Porcisteanu si copilotul Dan Dobre au reusit primul titlu de Campioni Nationali la clasa regina, dupa ce in anii precedenti au parcus cu constiinciozitate toate etapele necesare dezvoltarii ca si echipaj. In 2012, pilotul pitestean va pilota un bolid de top, preparat special pentru el.

Despre acordul cu agentia de PR specializata in sportul cu motor, Porcisteanu a declarat: "Sunt incantat de colaborarea cu PMRacing si de modul profesionist in care lucreaza aceasta companie. Comunicarea mea in acest sezon va fi una mai coerenta si mai precisa, urmand ca eu sa ma pot concentra pe pilotaj si pe apararea titlului de Campion National".

Valentin Porcisteanu i se alatura in 2012 in postura de pilot reprezentat de PMRacing celui mai prolificroman din kartingul mondial, Tomi Dragan.


Distribuie pe Facebook
mai multe