Vali Porcisteanu continua lupta!

Vali Porcisteanu continua lupta!
Distribuie pe Facebook

Pilotul BCR Leasing Rally Team va lua startul in acest sfarsit de saptamana in cea de-a treia etapa a Campionatului National de Raliuri din postura de lider al clasamentului general. Raliul Moldovei va incepe vineri pe probele speciale din jurul Bacaului, urmand ca luptele decisive sa se dea sambata.

Parcursul perfect din primele doua etape ale campionatului nu l-a ajutat pe Vali Porcisteanu sa evite incidentele. Sesiunea de teste programata la sfarsitul saptamanii a atras si prima iesire de pe traseu a pilotului pitestean, care a avariat masina de concurs. Desi avariile nu sunt grave, totusi, disponibilitatea pieselor necesare, timpul foarte scurt pana la debutul etapei si dorinta ca masina sa beneficieze de o reparatie perfecta, au facut ca Vali Porcisteanu sa ia startul la Bacau cu un Mitsubishi Lancer Evo 9, pe care multiplul Campion National Titi Aur i l-a pus la dispozitie.

"Nu se stie niciodata cand poti avea un accident, dar acum nu putem decat sa trecem peste, sa strangem randurile si sa incercam sa facem un rezultat bun la Raliul Moldovei," a declarat Vali. "Este un moment greu, atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar. Nu aveam nevoie de asa ceva in aceasta perioada si acum am sa incerc sa fac totul pentru echipa in cursa de la Bacau. Ii multumesc lui Titi Aur pentru tot suportul pe care mi l-a oferit, precum si echipei tehnice de la Colina Motorsport. Impreuna, acestia fac posibila evolutia mea la Bacau, unde sper intr-un rezultat cat mai bun." a conchis pilotul pitestean.

Obiectivul pentru echipajul cu numarul 1 in cursa de la Bacau va fi acela de a strange cat mai multe puncte si de a nu pierde prea mult din avansul pe care il are in clasamentul general. Mitsubishi-ul Lancer Evo X R4 se afla deja in reparatie si va fi pregatit pentru evenimentul privat pe care echipa BCR Leasing il va organiza in saptamana urmatoare, precum si pentru urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri. "Desi masina cu care voi lua startul la Bacau este una foarte buna, ea nu poate in teorie sa se apropie de timpii unui R4. Totusi, asiguram fanii ca vom face o cursa cat se poate de rapida, pe care o tratam cu maxima concentrare" a conchis Vali Porcisteanu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2012