Vali Porcisteanu este pregatit de Raliul Timisului

Vali Porcisteanu este pregatit de Raliul Timisului
In acest sfarsit de saptamana se va desfasura Timis Rally, a doua etapa din CNR Dunlop 2013. Unul dintre favoritii la victorie este Vali Porcisteanu, campionul national de raliuri.
Distribuie pe Facebook

Dupa ce a reusit un parcurs bun in prima etapa de la Tess Rally, in Brasov, Porcisteanu este gata sa ia cu asalt cele 15 probe speciale din cadrul Timis Rally. La Brasov insa a fost nevoit sa abandoneze, dupa ce s-a rasturnat cu masina in ultima speciala.

"Sunt pregatit pentru a ma lupta din nou pentru primul loc! Am tras toate concluziile necesare dupa prima etapa si acum merg spre Timisoara cu o strategie care imi va permite, sper, sa ajung primul la final. Nu va fi usor, dar sunt convins ca pot sa imi indeplinesc obiectivul", a declarat Vali.

Vali Porcisteanu va pilota si la Timisoara Mitsubishi-ul Lancer Evo X R4 preparat de Colina Motorsport si va concura pentru culorile BCR Leasing Rally Team, fiind sustinut de BCR Leasing, Omniasig, Mobile 1 prin Star Lubricants, Pirelli, Wheels Spedition, Wolfsland Straja-Lupeni, Safety Broker, Colina Motorsport, VPDS si PMRacing.

Distribuie pe Facebook
mai multe