Vali Porcisteanu, favorit la Cluj

Vali Porcisteanu, favorit la Cluj
Revenit la volanul Mitsubishi-ului Lancer Evo X R4 cu care a castigat primele doua etape ale sezonului, Valentin Porcisteanu va incerca sa reediteze la Cluj victoria din sezonul precedent.
Distribuie pe Facebook

"Transilvania Rally", etapa a patra a Campionatului National de Raliuri se va desfasura in acest sfarsit de spatamana pe probele speciale din jurul Clujului, marcand ultima aparitie pe asfalt din 2012.

"Suntem foarte entuziasmat de revenirea la Cluj. Am amintiri foarte placute aici, unde m-am impus anul trecut dupa o lupta pasionanta. Astept cu nerabdare sa luam startul, pentru ca vremea frumoasa de pana acum va facilita accesul spectatorilor si ne va oferi conditiile ideale pentru a face spectacol" a declarat Valentin.

Pilotul BCR Leasing Rally Team revine la volanul Mitsubishi-ului Lancer Evo X R4 preparat de Colina Motorsport dupa ce la etapa trecuta a luat startul pe un Mitsubishi Lancer Evo IX de grupa N. "Am testat week-end-ul trecut la Rasnov si pot sa spun cu bucurie ca masina e intr-o stare tehnica foarte, foarte buna. Echipa Colina Motorsport a facut o treaba excelenta si acum revin in lupta cu arme egale" a spus Vali.

Referitor la traseul raliului, campionul en-titre a declarat: "Proba de noapte pe macadam este una extraordinara! Cred ca va fi spectacol mare acolo! De asemenea, imi place traseul celei de-a doua "SuperSpeciale", pe care vom face cu siguranta spectacol".

Transilvania Rally va debuta vineri cu trei probe speciale, sambata avand loc ultimele 7 speciale ale cursei.
Distribuie pe Facebook
mai multe