Vali Porcisteanu, optimist dupa Transilvania Rally

Vali Porcisteanu, optimist dupa Transilvania Rally
Distribuie pe Facebook

Pilotul BCR Leasing Rally Team a terminat pe locul 3 etapa a patra a Campionatului National de Raliuri, desfasurata in acest week-end la Cluj.

Dupa un start de raliu in care accentul a fost pus pe gasirea unui ritm potrivit, Vali Porcisteanu s-a mobilizat si a reusit o cursa buna de recuperare.

"Prima zi nu a inceput asa cum ne asteptam, ritmul pe care l-am avut pe portiunea de macadam fiind unul mult prea precaut si din cauza asta am pierdut mult timp. La a 2-a parcurgere a specialei pe noapte lucrurile s-au inrautatit din cauza farurilor suplimentare care nu luminau suficient de puternic. In consecinta, dupa prima zi ne-am "trezit" pe locul 5, la secunde bune in spatele liderului. In ziua a doua am inceput o lupta nebuna de recuperare si proba dupa proba am tot scazut din ecartul fata de prima pozitie. Ritmul impus de Csaba Spitzmuller a fost unul extrem de alert, pentru care nu putem decat sa-l felicitam si ne bucuram ca pe cateva probe am avut niste timpi extrem de apropiati! Finalul raliului ne-a gasit pe pozitia a 3-a, rezultat care doar pentru un punct ne "arunca" pe pozitia secunda a clasamentului general provizoriu dupa 4 manse" a declarant Valentin.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri va avea loc la Sibiu in perioada 20-21 iulie si va conta si pentru competitia intercontinentala IRC, competitie de nivel mondial care va aduce la start unii dintre cei mai rapizi piloti de raliuri din lume. Lupta de pe specialele din Sibiu vor fi importante in economia campionatului, asa cum declara Valentin: "Ne gandim deja la urmatoarea etapa de la Sibiu, etapa inscrisa si in IRC, unde rezultatul va fi extrem de important in economia clasamentului si dupa aceasta cursa vom vedea cine este principalul favorit la castigarea titlului in 2012."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2012