Vali Porcisteanu se pregateste de Sibiu cu Robert Visoiu

Vali Porcisteanu se pregateste de Sibiu cu Robert Visoiu
  • Testele vor avea loc langa Pitesti
  • Robert Visoiu a castigat GP3 la Valencia
  • Raliul Sibiului este o etapa din ERC
Distribuie pe Facebook

Castigatorul GP3 din Valencia, Robert Visoiu, va lua parte la testele lui Vali Porcisteanu de vineri, inainte de startul de la Sibiu Rally. Campionul National de Raliuri va face teste atat pe macadam cat si pe asfalt pentru a fi in forma la aceasta etapa ce puncteaza si in Campionatul European.

In week-endul viitor la Sibiu va lua startul si Campionul National la Raliuri Vali Porcisteanu in cadrul etapei din CNR. Aceeasi etapa insa va avea si participare internationala numeroasa, deoarece etapa puncteaza in European Rally Championship. Pentru a putea fi gata pentru competitia din week-end, Vali se va pregati alaturi de Robert Visoiu.

Raliul Sibiului propune o suprafata mixta de rulare, atat pe asfalt cat si pe macadam. „Voi participa vineri la sesiunea oficiala de teste a echipei BCRLeasing Rally Team pe macadam, urmand ca duminica sa iau startul la volanul aceluiasi Mitsubishi Lancer Evo X R4 si pe asfalt, la etapa de Viteza in Coasta de la Sinaia. Voi participa acolo cu anvelope de macadam, care imi vor permite sa ma obisnuiesc mai rapid cu situatiile in care voi fi pus la Raliul Sibiului si vor aduce, de asemenea, o nota de spectacol in plus pentru fanii prezenti pe marginea traseului” a declarat Vali Porcisteanu.

Robert Visoiu este romanul care face performanta in formula GP3. In ultima etapa, el a castigat locul 1 la Valencia. Vali a declarat: „Sunt foarte entuziasmat sa-l am alaturi pe Robert! Este pilotul care a dus Romania pe buzele tuturor celor care sunt cu ochii pe Formula 1 si a reusit curse extraordinare! Astept cu nerabdare sa-l am in postura de copilot la aceste teste si sa ii demonstrez cat de interesante sunt cursele pe macadam”.

Pana la Raliul Sibiului care va avea loc peste 2 saptamani, fanii lui Vali il vor putea admira la Sinaia, in cadrul etapei de VTM ce va avea loc in acest week-end.

Distribuie pe Facebook
mai multe