Victorie franceza in a cincea etapa a CNR DUNLOP 2012

Victorie franceza in a cincea etapa a CNR DUNLOP 2012
Distribuie pe Facebook
F. Delecour a dominat in competitia interna de profil pe macadamul de la Sibiu

Etapa a cincea a Campionatului National de Raliuri DUNLOP 2012, disputata in acest weekend la Sibiu, a fost adjudecata de francezul F. Delecour. Duritatea macadamului sibian a scos si in acest an din concurs unele dintre cele mai importante nume ale motorsportului romanesc, lasand podiumul final la indemnana castigatorilor finali: F. Delecour, E. Keleti si V. Porcisteanu. Odata cu punctarea etapei si in IRC, pilotii din CNR Dunlop au primit punctele o data si jumatate pentru performanta lor.

In acest an, victoria in Raliul Sibiului, ca etapa in CNR Dunlop 2012, i-a revenit francezului F. Delecour, aflat la a doua sa participare la aceasta etapa de campionat intern. Dupa o intensa tatonare cu maghiarul Gergo Szabo, care a condus in CNRD pana ce autoritatile IRC au decis ca nu este sigur sa continue in trei roti pana in parcul de service, Delecour s-a instalat confortabil in fata, departe de ploaia de abandonuri de la varf: D. Gartofan, M. Tempestini, R. Preda, T. Rares, George Grigorescu, etc.
Odata cu performanta realizata in etapa sibiana a CNR Dunlop 2012, E. Keleti isi trece in palmares primul podium la varf, cu un loc doi important si cu o clasare in top-ul IRC al etapei.
La randul sau, V. Porcisteanu aduna alte 22,5 puncte si trece in fruntea clasamentului la zi, cu 17 puncte mai mult decat urmatorul clasat, F. Delecour.
Contand ca etapa a V-a a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012, Raliul Sibiului a punctat anul acesta si in IRC, aducand pe macadamul de la Sibiu nume precum A. Mikkelsen, P. Flodin sau P. Solberg.
Urmatoarea confruntare in CNR Dunlop 2012 se va da pe macadamul Raliului Aradului, in perioada 17-18 august 2012.
Distribuie pe Facebook
mai multe