Muscel Racing Contest - 55 de nume pe lista provizorie de inscrieri

Muscel Racing Contest - 55 de nume pe lista provizorie de inscrieri
Daca luni seara lista provizorie de inscrieri pentru Muscel Racing Contest continea 29 de nume, iar ieri la pranz ajunsese la 42, pana astazi la ora 12 alte 13 nume si-au anuntat participarea la intrecerile programate vineri si duminica.
Distribuie pe Facebook
Intre cei care si-au anuntat participarea se numara Florin Nuta, Sorin Iliescu, Dan Girtofan - care va evolua doar duminica si va efectua teste cu un nou tip de suspensie pe care intentioneaza sa o foloseasca in intrecerile din CNR Dunlop 2010  - dar si Relu Cladoveanu.

Multiplu laureat in intrecerile interne, Relu Cladoveanu isi face astfel reaparitia in fata fanilor. Acesta a declarat: "Ma intorc intotdeauna cu drag la Campulung Muscel. Si daca intoarcerea intre muscele coincide cu o cursa de viteza in coasta, atunci placerea si emotia sunt duble. Particip la Muscel Racing Contest pentru spectatori, pentru organizatori si pentru a ma dezmorti putin. Masina este in configuratia de anul trecut (restrictor de 32, suspensii pentru raliu) deci nu particip pentru a pune probleme in lupta din fata ci pentru a fi in mijlocul celor dragi la Campulung."

Muscel Racing Contest reprezinta runda dubla care deschide sezonul in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010. Reamintim, etapa de vineri 21 mai va fi "IN MEMORIAM HORIA ANDRONIC", in timp ce etapa a doua este programata duminica 23 mai.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2010