Avia Motors & Alto Syncro semneaza cu PMRacing

Avia Motors & Alto Syncro semneaza cu PMRacing
Distribuie pe Facebook

Echipa de competitie Avia Motors & Alto Syncro se va alinia la startul Campionatul National de Viteza in Coasta intr-un proiect de relatii publice unic in Romania. Compania PMRacing va colabora cu echipa Avia Motors & Alto Syncro pe durata intregului an competitional 2012, urmand sa consolideze comunicarea si organizarea evenimentelor in acest sezon.

Lucian Visan, Team Manager Avia Motors & Alto Syncro a declarat: "Colaborarea cu PMRacing este una foarte importanta si suntem convisi ca este alegerea perfecta pentru a reusi sa atragem atentia asupra proiectului nostru si asupra campionatului in care vom evolua. Sunt foarte bucuros ca am reusit sa inchegam o echipa solida cu care ne vom prezenta la toate etapele de viteza in coasta de anul acesta. Avem oameni pasionati, oameni cu experienta care ne vor ajuta sa ne atingem atat obiectivele de imagine cat si obiectivele sportive. Avem parteneri de prestigiu care ne-au oferit increderea lor si de al caror nume trebuie sa avem mare grija".

Avia Motors & Alto Syncro vor alinia la startul Campionatului National de Viteza in Coasta doua masini diesel: o Skoda Fabia construita chiar in atelierele Avia Motors, dealer Skoda in Bucuresti, si un Seat Ibiza revizuit complet de specialistii Alto Syncro, dealer bucurestean al brand-ului Seat. Ambele masini vor fi pilotate pe durata sezonului 2012 de invitati speciali. La prima etapa Alina Carmina Bunica se va afla la volanul Skodei Fabia, iar Andrei Mitrasca va pilota Seat-ul Ibiza. Prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta va avea loc in data de 19 mai in localitate Teliu de langa Brasov.

Distribuie pe Facebook
mai multe