Avia Motors & Alto Syncro termina in forta Campionatul National de Viteza in Coasta 2013

Avia Motors & Alto Syncro termina in forta Campionatul National de Viteza in Coasta 2013
  • Avia Motors & Alto Syncro termina in forta Campionatul National de Viteza in Coasta 2013
  • Podium la categoria automobilelor cu doua roti motrice pentru Andrei Mitrasca la Alba Iulia
  • Tanarul sportiv Radu David arata inca o data potentialul modelului Skoda Fabia RS TDI
Distribuie pe Facebook

Cea de-a opta si, totodata, ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta 2013 a avut loc la Alba Iulia, cei de la Avia Motors & Alto Syncro avand ca obiectiv pentru etapa de la Straja sustinerea unui pilot tanar Radu David si a sportivului “de serviciu” Andrei Mitrasca.

Radu David a inceput indraznet ziua de calificari si a reusit sa termine mansele pregatitoare cu al treilea timp la categoria debutantilor. Din pacate, duminica, dorinta de a concura cu masini mult mai puternice l-a fortat pe sportivul in varsta de numai 18 ani sa abordeze un viraj prea curajos si sa abandoneze in prima mansa de concurs. Cu toate acestea, echipa s-a declarat multumita de timpii realizati de tanarul sibian.

“Am avut o sansa pe care nici nu o visam. Sa fiu invitat de o echipa puternica sa pilotez la o etapa nationala de coasta. Imi pare nespus de rau ca le-am tradat increderea in mine. Fabia a mers excelent si am invatat probabil mai multe din accidentul acesta decat as fi invatat printr-o victorie. Sper ca pe viitor sa pot reveni in campionat.” a declarat Radu la finalul intrecerii.

La Alba Motor Challenge, Andrei Mitrasca avea imposibila misiune de a-l invinge pe localnicul Mihai Beldie Jr, pe “constantul” Florin Rosca, dar si pe oricine altcineva urma sa se inscrie la clasa H3. Sortii au fost de partea lui Andrei, care a reusit cel mai bun concurs din anul 2013 si, totodata, sa-si adjudece victoria la H3, fiind prezent chiar si pe podiumul automobilelor cu doua roti motrice.

“Am venit la Alba cu gandul sa incerc mai degraba sa speculez o greseala din partea celorlalti. Am avut un an mai putin satisfacator in care nu am fost la potential in nicio etapa. Nu stiu ce s-a intamplat aici dar m-am mobilizat si am tras cu un avant pe care nu l-am avut de mult. Sunt foarte fericit ca am terminat in forta anul si ii felicit pe Mihai Beldie Jr si pe Florin Rosca pentru sarguinta cu care m-au combatut de-a lungul anului” a spus Andrei Mitrasca la finalul competitiei.

Odata cu finalul sezonului 2013, echipa Avia Motors & Alto Syncro incheie doi ani extraordinari. Doar in cursul acestui an, Skoda Fabia RS TDI pregatita de dealerul bucurestean a fost pilotata de opt piloti diferiti, printre care George Vintila, Dan Girtofan, Marian Dragulescu si Monica Iagar. In plus, Andrei Mitrasca a adus echipei Avia Motors & Alto Syncro cel de-al doilea titlu, dupa cel al clasei H4 de anul trecut.

Intreg demersul echipei Avia Motors & Alto Syncro nu ar fi fost posibil fara implicarea partenerilor Porsche Romania, Castrol, Porsche Finance Group si Das WeltAuto.

Distribuie pe Facebook
mai multe